ייעוץ שאלה על SS

• פותח/ת השרשור cuba
  • פורסם בתאריך

cuba

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
-7
167
0
תגידו בתכלס כדאי להוסיף באימון האחרון לשבוע( זה שאחריו יומים מנוחה) מקבילים ותרגיל מבודד ליד קדמית או שזה סתם מיותר? כי במאמר באתר קראתי שכן כדאי ובעוד מקומות קראתי שביל סטאר ממליץ לעשות מקבילים בשביל לשפר את הבנץ' עם אני לא טועה
אז עד כמה כדאי באמת להוסיף את זה בSS?

תגידו בתכלס כדאי להוסיף באימון האחרון לשבוע( זה שאחריו יומים מנוחה) מקבילים ותרגיל מבודד ליד קדמית או שזה סתם מיותר? כי במאמר באתר קראתי שכן כדאי ובעוד מקומות קראתי שביל סטאר ממליץ לעשות מקבילים בשביל לשפר את הבנץ' עם אני לא טועה
אז עד כמה כדאי באמת להוסיף את זה בSS?

לא רלוונטי למתאמן מתחיל.
כשאתה עושה מתח,אתה יכול לעשות את הסטים בסופינציה במרפק (כאשר כף היד מופנת אליך).

• פותח/ת השרשור
בתוכנית SS שאני עובד במקום פאוורקלין אני עושה מתח בסופינציה גם ככה
אז להשאיר כמו שזה? לא להוסיף שום תרגיל עזר?

אם אתה רוצה להוסיף תרגילי עזר אתה יכול, אבל זה לא קיים בתוכנית המקורית והאמת שאני הייתי מוותר על זה עד למיצוי התוכנית.

• פותח/ת השרשור
סבבה.. מה שחשוב לי זה להתקדם כמה שיותר בתוכנית.. לא להוסיף תרגילים שידפקו את ההתקדמות

אני אישית מוסיף לאימון האחרון בשבוע בייספס ותאומים 2X8 לכל אחד. זה לא פוגע לי בנתיים בהתקדמות, ודוגרי, כן, יש הבדל בצורה של הבייספס מאז שהוספתי את התרגיל. לא משהו גרנדיוזי, אבל יש שיפור לטובה.

סבבה.. מה שחשוב לי זה להתקדם כמה שיותר בתוכנית.. לא להוסיף תרגילים שידפקו את ההתקדמות

ככה אתה צריך לחשוב על מנת למצות את התוכנית בצורה הטובה ביותר.
אולי זה נשמע קצת קלישאתי אבל אם אתה מרגיש שאתה יכול להוסיף עוד תרגיל בסוף האימון,סימן שלא נתת מספיק מעצמך (הרי בסיס התוכנית הוא יחס עצימות-תדירות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית