הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי התחלת SS בכל הכח

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
אוקיי בשעה טובה למדתי את כל הטכניקות שאני צריך כדי להתחיל SS,אך לפני זה בקשה אחת:
האם יש איזשהו מחקר\מאמר\משהו שמסביר שSS בכלל לא פוגע בילדים מתפתחים ואף מביא תועלת(או כל משהו בסגנון),אשמח להרגיע את עצמי ואת חבר שלי(ד"א אני עוד אוכל כמעט 15, 165מ' 47 קילו)

• פותח/ת השרשור
אני לא מדבר על מיתוסים שנשברו מזמן על בעיות גדילה,אני מדבר על בעיות מפרקים,שברי מאמץ וכדומה

תעבוד בטכניקה נכונה, תתחיל ממשקלים שבטוח תצליח להרים בשבועיים - שלושה הראשונים ויהיה בסדר.

האם יש לך מחקר/מאמר/משהו שמראה שאימוני משקולות פוגעים או משפיעים בצורה שלילית כלשהי בגדילת העצמות? או שאתה פשוט מושפע מאמונות וסטראוטיפים ישנים?

ובבקשה, לפני שאתה פותח נושא שנטחן פה שוב ושוב, בצע חיפוש.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=15360

• פותח/ת השרשור
ביצעתי חיפוש לגבי שברי מאמץ בעיות מפרקים וכל השאר,מצטער אך אין שום קשר במה שאמרתי לחשש מבעיות גדילה.
ואני ילד בקושי בן 15 שבסך הכל נזהר לפני שפועל, על איזה סטראוטיפים אתה מדבר אני לא בן 60

אוקיי בשעה טובה למדתי את כל הטכניקות שאני צריך כדי להתחיל SS,אך לפני זה בקשה אחת:
האם יש איזשהו מחקר\מאמר\משהו שמסביר שSS בכלל לא פוגע בילדים מתפתחים ואף מביא תועלת(או כל משהו בסגנון),אשמח להרגיע את עצמי ואת חבר שלי(ד"א אני עוד אוכל כמעט 15, 165מ' 47 קילו)

אם כבר אתה צריך למצוא מחקר שמראה שתוכניות כוח פוגעות בגדילה,מה שלא קיים.

יותר מזה גם אם בגלל שאתה קטן יחסית ועוד חושש להתקדם, אל תבצע את התוכנית בצורה המקורית שלה, תעשה את הקפיצות בצורה איטית יותר (למשל 2.5 כל אימון בסקוואט), ותעלה סרטונים כל כמה זמן כדי שיוכלו לתת לך ביקורת על כך שאתה באמת מבצע את התרגילים כמו שצריך.
תעשה את כל זה ואתה תהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית