הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בעיה בקשר לפיתוח גוף..

• פותח/ת השרשור n92
  • פורסם בתאריך
אז מה אתה רוצה בעצם? מה אפשר לעשות? לחכות שתשתחרר ותתחיל להתאמן כמו בן אדם, או אם יהיה לך מזל להתאמן בחדר כושר נורמלי בצבא (תלוי איפה אתה משרת)

ואל תדאג, לא הכל ירד

אין מה לעשות..
גם לי זה היה ככה,חששתי מזה לפני שהתגייסתי,אני בצבא לא התאמנתי בכלל..הייתי בתותחנים...

תסתכל על זה בתור תקופה אחרת בחיים שעושים דברים אחרים..כמובן שתמיד יש האפשרות להילחם כדי להיות ג'ובניק..

או שתגיע ליחידה מיוחדת ואז תתאמן עד שיימאס לך ולא תוכל לראות משקולות.
זאת האופציה העדיפה

אני מורעל:s59: אני חושב שמי שיכול להיות קרבי צריך להיות קרבי, ולא ללכת להיות ג'ובניק בשביל להתאמן, אלא אם מדובר בספורטאי מקצועי

זאת דעתי האישית

אחי אני התגייסתי באוגוסט, קרבי, הגעתי עם במשקל 95 קילו והיום, שזה סה"כ חודש ושבועיים הורדתי 10 קילו בערך. וזה בעצם התקופת חיטוב שלי.

אין לך סיכוי לשמר את השריר בצבא . אין מספיק חלבון ולא שינה ואתה במאזן שלילי.

מה שכן, אחרי הצבא בעז"ה, שתחזור מהקרבי שתעשה(!!! לא לוותר על קרבי אם אתה יכול!!!), ותחזור להתאמן אתה תגיע לשריר שהיה לך במהירות וקלילות. השיר אמנם ירד בצבא אבל כשתחזור לא תצטרך לעבוד קשה כמו שעבדת כדי להשיג אותו.

בהצלחה אחי!

אם אתה לא באמת יודע מה זה צבא,אל תיתן עצות..

אני מכיר את הצבא טיפה אני לא יתחיל לפרט כאן. רק 6 שנים... אז בבקשה.
כנראה שנטחנת באיזה גדוד ואין לך מושג מה הולך בצבא הגדול.

וכן הכוונה ליחידות מיוחדות לא לכל גדסר או משהו כזה.

אני מכיר את הצבא טיפה אני לא יתחיל לפרט כאן. רק 6 שנים... אז בבקשה.
כנראה שנטחנת באיזה גדוד ואין לך מושג מה הולך בצבא הגדול.

וכן הכוונה ליחידות מיוחדות לא לכל גדסר או משהו כזה.

ואני מכיר אותו אותו 3 שנים סדיר+4 שנים מילואים..

נכון,הייתי בגדוד...אבל תאמין לי שהיו קווים שתפסתי שהיו שם יחידות מיוחדות,לפעמים גם החלפנו מילואימנקים של יחידות מיוחדות וגם היו אימונים משותפים עם יחידות מיוחדות..

ואולי פה ושם יצא להם לעשות אימונים עם משקולות..אבל זה ממש לא חלקקק מהייעוד שלהם לעשות סקאווט כבד ממש ממש לא...אם אני לא טועה עידן גולני שירת אפילו בבסיס של השייטת כשהוא היה בצבא ולא היה להם שם סקאווט ראק אפילו..מקווה שהוא יאמת את זה..

אז פשוטט תודה שקשקשת שטויות וזהו!!! למה להמשיך להתווכח..

אפשר לחשוב איזה שריר אפשר לצבור כבר בתוכנית ABC במשך שנה
שתחזור מהצבא ותחזור לאימונים תגיע לאן שהגעתה עכשיו מהר יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית