הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS סופר שחיף עם שחור בעיניים

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
זה נראה בפרס שאתה "דוחק" קצת עם הרגל, ממש לפני שאתה מרים את המוט, תעשה שריר בבטן וברגלים, כאילו תקבע אותם במקום.

• פותח/ת השרשור
זה נראה בפרס שאתה "דוחק" קצת עם הרגל, ממש לפני שאתה מרים את המוט, תעשה שריר בבטן וברגלים, כאילו תקבע אותם במקום.
חח תודה,אמרו לי לקחת תנופה אז זה באמת נראה קצת ליצני:)

הפרס לא טוב. הפיסוק רחב בצורה ממש מוגזמת. ויותר חשוב - האחיזה שלך בידיים הפוכה! :| אני ממליץ לך לראות את ה-DVD ולקרוא את הספר בהקדם.

• פותח/ת השרשור
הפרס לא טוב. הפיסוק רחב בצורה ממש מוגזמת. ויותר חשוב - האחיזה שלך בידיים הפוכה! :| אני ממליץ לך לראות את ה-DVD ולקרוא את הספר בהקדם.
אני עושה עם הידיים כלפי חוץ,זה רק נראה ככה בסירטון.
ומה העמידה בדיוק מפריעה היא בסך הכל מביאה לי יציבות

• פותח/ת השרשור
חרא אימון

סקוואט 57 קילו, סט ראשון הרגיש כמו סט אחרון+נתפס לי ממש חזק ההאמסטרינגס ככה שסט שני בקושי הצלחתי להזיז תמוט,אתם חושבים שיש קשר לזה שקמתי ב11 ואכלתי בערך ב11 ורבע ולחד"כ נסענו כבר ב11:30?
ממש לא היה לי כח באימון הזה וזה לא היה מבעיית שינה.

פרס 5-4-3 25 קילו,הסקוואט הוריד מוטיבציה\הייתי ממש חלש בתרגיל

מתח משקל גוף 15 חזורת שלמות,לא הלך החתירה כי לא הבנתי אותו ממש טוב.

בכ"מ חרא אימון ואין לי מושג למה,החשש העיקרי זה היחס בין מתי שאכלתי לבין האימון עצמו,באסה.

• פותח/ת השרשור
אימון מעצבן

סקוואט 57/60 קילו 5-5-5 קשה מאוד,בעיקר התחת כואב.

בנץ 5-5-4 54.5 עכשיו שאני מסתכל עליתי הרבה משקל מאז, או שהתבלבלתי במשקלים פעם קודמת או שהתחזקתי,בכ"מ כך או כך זה די טוב 😃

דדליפט ניסיתי להרים בהתחלה 65 קילו,לא זז מהרצפה.
אח"כ ניסיתי שוב כמו פעם קודמת 62.5 והצלחתי רק עם לעקם את הגב התחתון,WTF?

בכ"מ אני אוכל כמו שצריך בעיקר מבחינת חלבון(כפול 2+ ממשקל גוף ביום אימון,1.6 ביום ללא אימון) ובכל זאת עכשיו הדדליפט מבאס אותי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פחמימות אני אוכל משהו כמו 400 גרם ביום, לפעמים יותר..
שומן אין לי ממש בקרה אבל אני משדתל שיהיה מספיק,למה?

• פותח/ת השרשור
טוב היה אימון מעפן אם אפשר לקרוא לזה אימון

סקוואט לא נתנו לנו לעשות בגלל "שהמשקל גבוהה מידי בשבילנו" ניסינו להתעלם וקראו להנהלה ואימו להעיף אותנו מהחד"כ
פרס הצלחנו לעשות בלי שיציקו(בערך) 27 קילו 5-5-4
מתח 15
קיצר לא עשיתי כמעט כלום חוץ מלהתווכח שמה עם כל העולם,כוס עמק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית