ייעוץ סיום מאסה?

itayang

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
112
25
0
שלום לכל החברים המכובדים,

לפני חצי שנה בערך התחלתי תוכנית 5X5 ועברתי למאסה. לקח לי זמן להבין איך לאכול ועכשיו אני שוקל האם כדאי לעבור לחיטוב (מה גם שנתקעתי במשקלים די מזמן ואני פשוט ממשיך עם אותם משקלים או עולה לאט מאוד).

הגובה שלי הוא 1.80 וכשהתחלתי הייתי 67 קילו (כן, שלד). עכשיו אני שוקל 84 קילו ואני מאמין שנחשב די חלש עדיין (סקוואט 110 דדליפט 120 חזה 80- דמבלים כלומר 40 ביד , חתירה 90 - בלי רצועות \ 100 עם ולחיצת כתף בישיבה 60 דמבלים כלומר 30 ביד, עשיתי פעם אחת 70 אבל זה הרג אותי).

מצד שני אני מתחיל להראות כמו פח... מה גם ששום דבר כבר לא עולה עליי בערך (ממה שהיה לי בארון כמובן לא מכל מה שיש בחנויות אבל לא בא לי לתחזק 2 מלתחות).

הפסקתי לרוץ לפני כמה חודשים כי היה לי קשה לעלות, התחלתי לתסף בקריאטין עשיתי חודש, חודש הפסקה ועכשיו חזרתי.

אני שוקל לעבור עכשיו לחיטוב או לתת עוד מאמץ אחרון של עוד 3~ קילו (לסגור עליה של 20).
השאלה שלי היא - האם לדעתכם לעבור עכשיו או להוסיף קצת ?
בנוסף האם תוכלו לשים פה לינקים לתפריט + אימון לחיטוב? או שאני אמשיך באימון שלי ופשוט (ככל הנראה) ארד במשקלים?

וכמה זמן לדעתכם לעבור לנייטרלי לפני תפריט חיטוב?

תודה רבה 😃

אם אתה כבר לא מרגיש טוב במאסה אז תתחל חיטוב זה מה שאתה מחליט ואיך שאתה חושב יש אנשים לא אכפת להם להשמין, אם לך זה מפריע אז תעשה חיטוב

אני גם 1.80 ושוקל 90-91 קילו ואני שלד חוץ מהתחת והרגליים. המשקלים שלך נמוכים, ואני לא חושב שיש לך אחוזי שומן גבוהים, אלא אם אתה מוכן להוכיח שכן ע"י תמונות. לכן אני לא רואה סיבה לעבור לחיטוב אלא אם אתה חושב שאתה מסיבי או חזק מדי.

• פותח/ת השרשור
ממש לא מאסיבי או חזק מדי פשוט במכון חרא שלי אין ראק \ כלוב לכן הסקוואט שלי לא נחשב סקוואט כי זה בסמית' (לכן אני גם עושה את השאר עם דמבלים - חזה אני שם לפעמים 42.5 ל2 סטים בסמית')

פשוט אני מתחיל להראות כמו פח אבל מצד שני ברור לי שבחיטוב אני אאבד כח =\

אה אז אתה רוצה להפסיק כי אין לך דרך נוחה לעשות סקוואט? ומה זה נראה כמו פח? אתה שמן? ז"א, יש לך אחוז שומן גבוה?

תהיה ברור.

• פותח/ת השרשור
היו פה פעם חוקים של אלכס ו... לא זוכר משו חוק הפח \ השתן. אם אתה נראה כמו פח \ לא יכול לראות את הז*ן שלך כשאתה משתין - תעבור לחיטוב. חחח
לא משנה

קיצר אני מאמין שאני עדיין פחות מ20 אחוז שומן, וגם מבחינת הרגשה אני עוד יכול להמשיך. סתם קצת מתבאס על המראה שלי (במיוחד שאני אמור להתחיל לצאת עכשיו עם מישהי...)

המכון שלי גם עוד יותר מבאס עכשיו כי יש איזה בעיית אבטחה (כי הוא צמוד לבית ספר יסודי וצריך לעבור דרך השער של הבית ספר) והוא פתוח מ6 עד 8 ומ15 עד 23 אז בכלל אין לי זמן להתאמן (אני עובד בעיקר ערבים). אני כנראה אעבור למכון נורמלי ואוכל לעשות סקוואט כמו בנאדם אבל השאלה היא פשוט כמה עוד להמשיך במאסה בהתחשב בעובדה שעליתי קרוב ל20 קילו בחצי שנה, בטוח שאיזה 75% מזה זה שומן\נוזלים ושום דבר כבר לא עולה עלי. סתם מחפש פתרונות יצרתיים שלכם כי אני בטוח שהייתם במצבים האלה. בקיצור היית עובר לחיטוב או ממשיך ? ואם כן כמה עוד ממשיך ? עד משקל מסוים ? עד שאתה "מרגיש" שאתה צריך לעבור לחיטוב?
תודה.

אני הייתי ממשיך עוד קצת מאסה, אבל איך שאתה מרגיש- לי לא אכפת להשמין...
דבר שני תעבור מכון כמה שיותר מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית