הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן מתחיל ,במטרה להעלאת מאסה

Shay Bar

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
קראתי בפורום פה ומאמרים בקילוגרם מממ רציתי לשאול בקשר ,לאבקות להעלאת מאסה או זה כדי +לקיחת קריאיטין אני שוקל 67 מטר 74 ,בלי קשר לתפריט שלקחתי מ"קילוגרם"..ושמה יש 2700 קלוריות בתפריט,השאלה אם זה יעזור לי יותר מהר לעלות...ולהתחזק עם תכנית SS

זה ממש לא יעזור לך אתה בשלב כזה שאתה תתקדם יפה מאוד רק עם התוסף "אוכל"
אחרי שתהיה מתאמן עם ותק מסויים ותתחיל להתקע במשקלים ותראה שכבר שבועיים שלוש וארבע אתה לא מתקדם כמעט במשקלים , אז תיקח קריאטין , ואז גם יהיה לך מדד אם הוא עוזר לך ונותן פוש או שלא משפיע . בשלב מוקדם אתה לא תוכל לדעת אם הוא עוזר כי כמו שאמרתי ההתקדמות תהיה יחסית מהירה

• פותח/ת השרשור
אוקי ,ומה בנוגע לגיינרים של העלאת מסה ומשקל? זה יכול לעזור לי? או שפשוט להיצמד לתפריט ולאכול ברזל במכון:)?

גיינרים=קלוריות מפחמימות חלבונים ושומנים , והפחמימות בו הם לא מי יודע מה ..

תתחיל בהתחלה להתבסס על אוכל , אם תראה שאתה לא עולה במשקל במשך הזמן ולא מצליח לאכול יותר ,תיקח גיינר , אם אתה עומד בתפריט שהצבת לעצמך אין סיבה שתיקח גיינר .
רוב הסיכויים שאתה תראה שתצטרך חלבון שקל לצרוך אותו כדי להשלים את מכסת החלבון היומית , ותקנה אבקת חלבון ,גיינר לדעתי זה מיותר , תשתה חלב הוא מלא קלוריות .

זה ממש לא יעזור לך אתה בשלב כזה שאתה תתקדם יפה מאוד רק עם התוסף "אוכל"
אחרי שתהיה מתאמן עם ותק מסויים ותתחיל להתקע במשקלים ותראה שכבר שבועיים שלוש וארבע אתה לא מתקדם כמעט במשקלים , אז תיקח קריאטין , ואז גם יהיה לך מדד אם הוא עוזר לך ונותן פוש או שלא משפיע . בשלב מוקדם אתה לא תוכל לדעת אם הוא עוזר כי כמו שאמרתי ההתקדמות תהיה יחסית מהירה

מי אמר שצריך ותק או שצריך להיתקע במשקלים בכדי לתסף בקריאטין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית