הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לכל צרכני הויטמין c "הכבדים" שבפורום

• פותח/ת השרשור shabi
  • פורסם בתאריך

shabi

משתמש מתחיל
256
1
נק' מוניטין:
177
256
1
יש פה הפנייה למחקר שמראה שצריכת ויטמין סי בכדורים לא רק שלא תורמת לגוף אלא גם מזיקה
מופנה לכל אלו שלוקחים כמה גרמים ביום ...(אני מאלו שלוקח 500 מ"ג ביום וכנראה שאפסיק)
http://alternativy.blogspot.com/

התייחסות הרפואה הפונקציונלית לוויטמין C:
הרפואה הפונקציונלית דוגלת באיזון. היא אינה מפרידה את החלקים מהצמח אלא ממצה את כל הרכיבים מהצמח ובתנאים מיוחדים מאחר ומיצוי כל הצמח יכול לסייע לאיזון ולא סינתזה של חומר פעיל אחד.
לעיתים כל יתר החומרים יעילים בהרבה מהחומר הפעיל למרות שלימדו אותנו שרק החומר הפעיל חשוב.
האלמנטים המופרדים מהצומח כוויטמינים למעשה עוברים תהליך כימי כדי לבודד אותם ולהכניס אותם לכדור.
הניסיון לבודד חומר כמו ויטמין C מהמזון ולתת אותו ככדור מוציא את האלמנט המופרד מכל הקשרים עם כל האלמנטים האחרים החיוניים לנו - מתן חומר נפרד כמו בתוסף תזונה רגיל אינו נכון ומפר את איזון תפקודי הגוף!

זכרו, כי בכדורים של וויטמין C יש אסקורביק אסיד שלמעשה היא סינתזה לכל דבר.
מה זה הבלבול ביצים הזה?!?! משה בבקשה תן לי להביא באן לקשקושים נטורופתים שכאלה :(

המשפט האחרון קנה אותי. ויטמין C זה חומצה אסקורבית שהיא סינתזה-. זה משהו בשפת הנטורופתים?

והנה המחקר:
PMID: 11408659 [PubMed - indexed for MEDLINE]
יש למישהו גישה למלא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית