הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קמפיין חדש נגד מקדונלדס בארה''ב

pickitup

משתמש פעיל
566
1
נק' מוניטין:
1,028
566
1
קמפיין קשה ובוטה מטעם ארגון ללא כוונות רווח של
רופאים למען רפואה אחראית. הסרטון ישודר בערים בארה"ב,
בהם "אחוז מכורים" גובה למזון מהיר. העיר הראשונה היא
וושינגטון הבירה. פורסם בוול סטריט ג'ורנל ובתוכנית
של גלן בק.

http://www.pcrm.org/news/commercial_targets_mcdonalds_high-fat_fare_100914.html

עוד פעם הצימחונים האלה.
מי שלא רוצה שלא יאכל, אבל להאשים את מקדונלדס במוות של אנשים זה בורות והתנערות מאחריות.
שומן רווי הוא בריא אבל הצימחונים רוצים שתחשבו אחרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לכל המתלהבים והשמחים לאיד, באיזור שלנו יש רק שווארמיות כבדות. אין מקום רציני לבורגרים.

הוא סבל שנה וחצי עד שהפסקתי להיות צמחונית.. מצד שני עכשיו הוא לא יכול לאכול את המנות שלי בארועים 😆
אני לא מאמין שהיית צמחונית...

לכל המתלהבים והשמחים לאיד, באיזור שלנו יש רק שווארמיות כבדות. אין מקום רציני לבורגרים.
ממש רחמים :(

[/COLOR]
אני לא מאמין שהיית צמחונית...
למה לא שמים לב שאני מגוננת על צמחונים לפעמים בהודעות שלי?
הייתי צמחונית 8 שנים. עדיין יש לי קצת ייסורי מצפון שהפסקתי. אבל ממש קצת 😆

או subway

מישהו אכל שם פעם?
הצ'יקן טריאקי אגדה

שהייתי בטיול האחרון והקודם באירופה, התקיימתי בעיקר על מוצרי חלב וסאבווי, כל פעם זה תענוג לנסות את הסוגים שיש להם - צ'יקן טריאקי, צ'יקן פאיטה והעוגיה הטעימה שלהם 😃
מה שעוד יותר הלהיב אותי זה המילוי החוזה של הקולה, בכל ארוחה פירקתי איזה ליטר דיאט קולה.
אפילו היה פעם איזה מקרה בפרייבורג (גרמניה), שהמוכר הבין שאנחנו תיירים, אז הוא עשה לנו 15% הנחה על מה שקנינו.
בארץ לא ניסיתי, אבל רק מהביקורות שקראתי על הסניף בהרצליה, החלטתי לא ללכת לשמה. לא היה מישהו אחד שאמר משהו חיובי ושאין מה להשוות לחו"ל.

או subway

מישהו אכל שם פעם?
הצ'יקן טריאקי אגדה
subway ענק 😛 לא אכלתי מקדונלד כבר שנים, סתם המבורגר מגעיל, לא מעז להתקרב לשם מאז שאכלתי בבלאק \ מוזס

וחשבתי שvטיינקיס כבר בתהליך של להגיע לארץ?

וונדיס חרא, סאבוואי עוד יותר חרא, מקדונלדס ובורגר קינג זה אוכל חתולים.
אם כבר ג'אנקייה אז IN & OUT BURGER או wienerschnitzel או אוכל סיני/סושייה.
מה שמעניין שבארה"ב אין בדיוק מסעדות שמתמחות בהמבורגרים או "המבורגרייה" ייעודית לכך לדוגמה כמו הבלאק, מג'יק בורגר, BBB, אגאדיר, המבורג, מוזס וכו' כמו בארץ, זה יותר דיינר משפחתי שמגישים שם המבורגר או מסעדה שבכל מסעדה אפשר להזמין המבורגר.

וונדיס חרא, סאבוואי עוד יותר חרא, מקדונלדס ובורגר קינג זה אוכל חתולים.
אם כבר ג'אנקייה אז IN & OUT BURGER או wienerschnitzel או אוכל סיני/סושייה.
מה שמעניין שבארה"ב אין בדיוק מסעדות שמתמחות בהמבורגרים או "המבורגרייה" ייעודית לכך לדוגמה כמו הבלאק, מג'יק בורגר, BBB, אגאדיר, המבורג, מוזס וכו' כמו בארץ, זה יותר דיינר משפחתי שמגישים שם המבורגר או מסעדה שבכל מסעדה אפשר להזמין המבורגר.

כמו שבארץ בכל מקום אפשר להזמין חומוס.

שהייתי בטיול האחרון והקודם באירופה, התקיימתי בעיקר על מוצרי חלב וסאבווי, כל פעם זה תענוג לנסות את הסוגים שיש להם - צ'יקן טריאקי, צ'יקן פאיטה והעוגיה הטעימה שלהם 😃
מה שעוד יותר הלהיב אותי זה המילוי החוזה של הקולה, בכל ארוחה פירקתי איזה ליטר דיאט קולה.
אפילו היה פעם איזה מקרה בפרייבורג (גרמניה), שהמוכר הבין שאנחנו תיירים, אז הוא עשה לנו 15% הנחה על מה שקנינו.
בארץ לא ניסיתי, אבל רק מהביקורות שקראתי על הסניף בהרצליה, החלטתי לא ללכת לשמה. לא היה מישהו אחד שאמר משהו חיובי ושאין מה להשוות לחו"ל.
איזה פיתה
קיבלתי באסה עכשיו
ניסית את כל הטעמים?XD אני גם אכלתי את זה בגרמניה שהייתי בשווצינגן,פיירבורג יפה לאללה
מה הכי טוב לדעתך?

subway ענק 😛 לא אכלתי מקדונלד כבר שנים, סתם המבורגר מגעיל, לא מעז להתקרב לשם מאז שאכלתי בבלאק \ מוזס

וחשבתי שvטיינקיס כבר בתהליך של להגיע לארץ?
לא יודע למה יש לי פטיש למקדונלדס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית