הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS חדש - בשר ושמן זית

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הנייד התקלקל ואחרי אינאקטיביות של שבועיים (?) חזרתי.

אני כבר לא זוכר מה עשיתי מאז הרשומה האחרונה אבל הנה המשקלים העדכניים עד כה:

S: 120 5X3 - קל - בסה"כ קפיצות של 5 עד כה וחזרה אחת על 120 כי התאמנתי אחרי עבודה בסבלות של 12 שעות.
DL: 130 5X1 - קל - קפיצות ב-5.
P: 50 5X3 - קל - קפיצות של 2.5.
BP: 87.5 5X3 - קל מאוד - 2 קפיצות של 5 ואחת של .2.5
PC: 75 5X3 - קל אבל אין תנועה חלקה בין 2 החלקים. - עולה ב-2.5.

בנתיים עליתי בחזרה מ-88 קילו שנשקלו ב-18 לחודש ל-91 קילו שנשקלו באימון ב-27 לחודש. עם נעליים וכ'ו אבל זה לא חשוב העיקר שאני רואה שאני אוכל מספיק ע"י העלייה במשקל.

אוכל די הרבה, הקריאטין עוזר ודי לא ציפיתי לחזרה המהירה בעלייה במשקלים בתרגילים חלשים ורגישים אצלי כמו הפרס והבנץ' פרס.

סרטונים כשאחזור לשיאים הקודמים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום:

S: 125 5X3 - היה קשה ודי הרס לי את הביטחון. לא יודע למה זה יצא ככה. ככל שאני מנסה להתרגל לדחיפת הברכיים החוצה, הביטחון מתערער ואני מאבד שליטה בעלייה מהבור.
P: 55 5X1 52.5 5X1 50 5X1 - שמתי בטעות 55 וזה די הרג אותי אח"כ ב-52.5 כשהבנתי את הטעות. סיימתי עם 50 בקושי. נוב.
pullups: BW+10=101 5X3 - היה קשה מאוד כי אני שמן.

משקל גוף: 91.4 - מה קורה לי?

• פותח/ת השרשור
S: 127.5 5X3 - היה קשה מאוד כי אכלתי הרבה ועוד שתיתי שייק 2 כפות+חצי ליטר חלב חצי שעה לפני האימון. אחרי כל סט כל הדברים האלה היו עולים לגרון.
BP: 90 5X3 - היה די קל.
DL: 100 5X1 - לא היה לי כוח לחכות לפלטות להתפנות (יש אצלנו סה"כ 180 קילו במכון).

ד"א, מה הפתרון להאמס וגלוטס שנתפסים באמצע הבנץ'? בסט השני נתפס לי ההאמס הימניים לגמרי בחזרה השנייה וזה הרג אותי אבל המשכתי בכל זאת ואני מפחד להיפצע ככה. גם התחת נתפס לי קבוע. :(

נערך לאחרונה:
תעשה טובה:
שלושה סטים של חמש חזרות = 3x5. זה מבלבלבלבלב לי את השכל כשכותבים הפוך. אני מנהל, אני קובע. 😃

• פותח/ת השרשור
אבל מה שאני מנסה לרשום זה "5 חזרות, 3 סטים", אי לכך: 5X3 :D

מה אתם רוצים ממנו? הוא צודק. את מספר החזרות כותבים בצד שהכי קרוב למשקל.

• פותח/ת השרשור
חיים, ציינתי במפורש שמה שאני מנסה לכתוב "מתמטית" הוא "5 חזרות, 3 סטים". לכן, אם נהפוך את זה לסדר המתאים של שמאל לימין, יצא לנו 5X3. משמאל לימין, קודם 5 ואחר כך 3. 5 חזרות, 3 סטים. אם אתם טוענים שצריך לציין את הסטים קודם, זה כבר עניין אחר ואני לא יודע מה באמת מקובל, לי נוח יותר לציין את החזרות קודם, את הסטים אחרי.

אחד מאיתנו הולך לצאת או מפגר או חפרן 😵‍💫🥊

2 השיטות "נכונות" וזה עניין של העדפה, אני מעדיף ללכת מהמאקרו למיקרו שזה אומר: משקל, סטים, חזרות, וככה אני גם קורא את זה משמאל לימין.

• פותח/ת השרשור
2 השיטות "נכונות" וזה עניין של העדפה, אני מעדיף ללכת מהמאקרו למיקרו שזה אומר: משקל, סטים, חזרות, וככה אני גם קורא את זה משמאל לימין.

יופי, אז אתה מודה שלא טעיתי? 😃

• פותח/ת השרשור
ניסיון התחמקות יפה. אתה טענת שמה שאני התכוונתי מלכתחילה לכתוב באופן מודע כבחירה יצא לי הפוך. כשציינתי במפורש למה אני מתכוון.

איך זה אי לכך? פעולות מתמטיות קוראים משמאל לימין.

יצאת חפרן lololololol.

שיהיה בהצלחה באימונים.

חחחחחחח את האנ' כדאי להשקיע בתרגילים.

זה אולי עניין של טעם אבל אני די אוהב את ה"חפירות" של חיים

ברור שלא טעית. אבל נהוג להשתמש במה שחיים אמר.

• פותח/ת השרשור
טוב חבר'ה ביצים מטוגנות בחמאה זה הדבר הכי טעים שיש. רק חבל שזה יוצא קצת יבש יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית