הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע ל-SS

• פותח/ת השרשור omri69
  • פורסם בתאריך

omri69

משתמש מתחיל
184
1
נק' מוניטין:
-10
184
1
בפלג גוף תחתון הגעתי למשקל שמספק אותי ביותר, אך משום מה בפלג גוף העליון כמעט ולא התקדמתי מתחילת התכנית! זה פשוט מוזר...
אני לא מעוניין להמשיך להתקדם בסקוואט ובדדליפט, אז אני צריך יעוץ בנוגע למה לעשות לפלג גוף העליון..
להוריד לפעמיים סקוואט בשבוע ?
או לעשות משהו שלא חשבתי עליו
ואגב אני אכול המון אז אל תגידו לי שזה הבעיה אגב העלתי בסקוואט איזה 50 קילו בחודש אז אל תגידו שאני לא אוכל...
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
בסקוואט ל100 בדדליפט 105 וזה מספק אותי לביינתים, ברור שאני עוד יכול להתקדם אבל אני לא רוצה...
כרגע בבנצ' אני תקוע על פאקינג 60 קילו ופרס 40 !
אני 1.88 על 83 קילו

הלחיצות מתקדמות לאט יותר מהסקוואט ומהמשיכות. תוסיף לזה אולי טכניקה לקויה או זמן הסתגלות ארוך יותר כתוצאה מגנטיקה/חוסר מנוחה/לא מספיק אוכל (כן, אני יודע) והלחיצות נתקעות. אבל אתה צריך להבין גם שההתחזקות בתוכנית הזאת היא מערכתית. זה לא נכון לבוא ולומר "מספיק לי x סקוואט ודדליפט, עכשיו אני רוצה להתחזק בלחיצות". אתה עושה את התוכנית כמו שהיא ואם הכל עובד כמו שצריך זה יתחיל לזוז מתישהו.
בקיצור - אין כזה דבר "מספק אותי", תמשיך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה רגליים של פיל וחזה של עכבר.
ציפיתי לתשובה הזאת, תודה, אבל אני בכל זאת רוצה להדביק את הפער, שאמרתי שכמעט לא התקדמתי, אז לא התקדמתי בכלל !
אני אשפר את הסקוואט בעתיד, כרגע אני רוצה להדביק את הפער, יש לך עצה ?, פשוט להוריד לפעמיים בשבוע סקוואט ?

חחח אתה חמוד. פלג גוף עליון גדל לאט יותר אצל רוב האנשים ויכול מאוד להיות שגם אתה מאלה שזקוקים ליותר נפח בשביל לגדול.
דבר ראשון שאפשר לעשות זה לעלות סרטונים, אולי אפשר לשפר את הטכניקה.
דבר שני, אתה עולה במשקל גוף בכלל?

חח לא נורא אחר כך תעשה חיטוב.
ואגב מה אתה חושב שאתה הולך לעלות בלי הפסקה בסקוואט?
אתה תיתקע באיזשהו שלב ותעשה ריסטים
תמשיך להתקדם בהכל ואין לך מה לפחד מרגליים של פיל כי זה לא כל כך קל לגדול.

מצטרף אליך אני באמצע SS וגם אני לא מרוצה מפלג גוף עליון..
עוד חודש אני מתחיל חיטוב של AB ואז אני אעבוד גם על ידיים

גמאני לא מרוצה אבל זה מה שיש תמשיך להתקדם לאכול להתאמן ולישון טוב ואתה תראה שתתקדם.

והרגליים שלך לא יהיו כמו של פיל זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה לך כרגע

• פותח/ת השרשור
גם אני רוצה להתחיל חיטוב כרגע כי מאוד שמנתי עדיף תכנית AB ?
אתה יכול לפרט קצת לגבי התכנית שלך ?

אני שם לב שזה משהו שאנשים פשוט מסרבים ללמוד..

על מנת שנוכל לעזור לך במדיה וירטואלית שכזו,אל מעבר לידע התאורטי בנוגע לתוכניות אימונים וכ'ו,רצוי שתתן פרטים על עצמך (גיל,משקל,א.ש,כמה זמן אתה בתוכנית,כמה ק"ג עלית) + משקלי עבודה (אם כמה התחלת ומה המשקלים הנוכחיים).

😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית