עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה אנשים אתה כבר מכיר שהתאמנו בתוכניות כוח?, ואני מתכוון התאמנו ברצינות, ולא פרשו אחרי חודש SS עם סקוואט של 85בענף הזה אוהבים להגיד שעל כל גוף העניינים זזים אחרת.
אבל, אני לא מכיר אף אחד שהתאמן בתוכנית כוח ויצא עם היקפים מרשימים... או בכלל, גוף מרשים.
LOL LOL LOLאבל, אני לא מכיר אף אחד שהתאמן בתוכנית כוח ויצא עם היקפים מרשימים... או בכלל, גוף מרשים.
כן, והוא יהיה גם יותר חזק. אבל חייבים לעלות משקל מאימון לאימוןבקיצור נניח עושים ניסוי תיאורתי 2 אנשים זהים חצי שנה אחד עושה 5 חזרות עם משקל כבד שני עושה 10 חזרות עם משקל קצת פחות כבד
בסוף הניסוי זה עם ה5 חזרות יגדל יותר? (תדמיין שהתנאים שווים וזה כאילו אותו בנאדם)
אני כן ראיתי..את האמת שכל האלה שהתחילו ABCDEFGHIKSDFJGK עם תרגילים מבודדי שרירים, התפתחו לא משו..בענף הזה אוהבים להגיד שעל כל גוף העניינים זזים אחרת.
אבל, אני לא מכיר אף אחד שהתאמן בתוכנית כוח ויצא עם היקפים מרשימים... או בכלל, גוף מרשים.
כמה אני מכיר? לא יודע, לספור לך?
האנשים שאני מכיר, שמסביבי בתחום, ולאו דווקא מדובר פה על SS אלא על תוכנית כוח בכללי.
מה זה גוף מרשים? כשמדובר על היפרטרופיה, כנראה שמן הסתם היקפים גדולים ואחוז שומן נמוך.
"אני כן ראיתי..את האמת שכל האלה שהתחילו ABCDEFGHIKSDFJGK עם תרגילים מבודדי שרירים, התפתחו לא משו.. "
וזה למה לא מתחילים עם ABCDEFGHIKSDFJGK, אלא FBW לא משנה מה המטרות שלך לטווח הארוך.
בענף הזה אוהבים להגיד שעל כל גוף העניינים זזים אחרת.