הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SHBG - נמוך

מצב
השרשור נעול

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
חבר'ה, לא שמתי לב, אבל אני צורך כעת דיאנבול 30 מ"ג ליום, והיום ראיתי שהגיעו כל שאר התוצאות של הבדיקות דם, ונמצא אצלי שה-SHBG נמוך בדם.
הבנתי שיש קשר בינו לבין רמות הטסטוסטרון בגוף.
שאלתי בפורום אנדוקרינולוגיה, ואמרו לי שזה קורה לכאלו שלוקחים "סמים" בספורט.
הקטע הוא, שזה עוד לפני שהתחלתי לקחת את הדיאנבול ..
קצת מוזר.
מה יכולה להיות הסיבה לכך (אם מישהו יודע במקרה), והאם להפסיק עם הדיאנבול או שניתן להמשיך ?!
מתחיל (לפי הספירת דם) תקין מ-24 ואצלי נמצא כ-19.
אשמח לקבל תשובות בנושא, כי זה די מלחיץ עכשיו ..

תודה, גמר חתימה טובה לכולם וצום קל.
שבת שלום.

לא עושים בדיקות של הורמונים בזמן שימוש בסטרואידים, למה ציפית ???

א. אתה לוקח דיבול בלי טסט = אסטרוגן
ב. אתה לא יודע מה אתה עושה
ג. אתה לא מקשיב למה שאומרים לך באתר, אז למה אתה ממשיך לפתוח עוד נושאים ולשאול עוד שאלות?

• פותח/ת השרשור
הפסקתי עם הדיבול אתמול (כאשר לקחתי אחד בבוקר אחרון).
הקטע הוא שבדקו לי בדיקות טסט' לפני שהתחלתי עם הדיבול, וזה כבר היה נמוך אצלי.
מה זה אומר ?!
הבנתי שזה נמוך בדר"כ רק אחרי שכבר מישהו מתחיל לצרוך סטרואידים.
בעוד כשבועיים יש לי תור לאנדוקרינולוג, בגלל בלוטת התריס גבוהה (תת פעילות), ובגלל ה-SHBG נמוך.
תוך כמה זמן זה יוצא מהגוף אם זה עוד לא הגיע לדם (נלקח רק ארבעה ימים וקצת), והאם עדיין צפויות תופעות לוואי ?!
נ.ב. - מה יכול להיות הסיבה ל-SHBG נמוך (אם לא לקחתי מעולם חומרים) ?!
ומה הטיפול לזה בדר"כ ?!
תודה, גמר חתימה טובה, ושבוע טוב לכולם.

---------- התגובה התווספה ב 15:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:14 ----------

ומשה אחי, זהו להבא אני אלמד ..
אם אתחיל לאחר הבדיקות חומרים, זה יהיה טסט' בלבד 500 מ"ג, מפוצל ל-250 פעמיים בשבוע בהפרש של 3.5 ימים ..
כן, "אם הראשון יהיה בשלישי בבוקר, אז השני יהיה בשישי בערב" .. =)
אבל זה ?! להבא!
תודה בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
למה, מה רע בטסט' בלבד 500 מ"ג מפוצל ?! עם PCT כמובן ..
לא מספיק טוב לסייקל ראשון ?!
אפשרי גם להוסיף דיאנבול בכדורים (נשאר לי עדיין איזה 110 כדור).
מה הבעיה בזה ?!
קודם כל צריך לבדוק שהכל בסדר עם הבדיקות, אחרי זה נראה איך מתקדמים הלאה.

ואל תגיד לי "לא למדת כלום" .. כי מטעויות "שלך" ושל "אחרים" לומדים ..
או מאינטרנט וספרים כמובן =)
שבוע טוב.

זה לא קשור, קיבלת ייעוץ בפורום שלהזריק טסט בסייקל ראשון, אתה באת בגישה שזהו: "אני הולך על דיבול סייקל ראשון לא משנה מה יגידו לי", היית עם ראש בקיר.
זה לא קשור לטעויות, זה קשור לגישה שבאת לפורום, אתה באת לבקש ייעוץ, עזרו לך ובסופו של דבר עשית מה שחשבת מההתחלה, לבסוף הפסקת את הסייקל (אם אפשר לקרוא לזה) כי הבנת שטעית.

זה לא נקרא ללמוד מטעויות של אחרים, זה נקרא להיות ראש בקיר ולהקשיב ליוסי יד 50 שהוא הרי מבין יותר טוב.
זה מאוד אופייני לכל המתחילים בארץ, חושבים שאם מישהו גדול מימדים אז הוא מבין הכי טוב מכולם.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור, קיבלת ייעוץ בפורום שלהזריק טסט בסייקל ראשון, אתה באת בגישה שזהו: "אני הולך על דיבול סייקל ראשון לא משנה מה יגידו לי", היית עם ראש בקיר.
זה לא קשור לטעויות, זה קשור לגישה שבאת לפורום, אתה באת לבקש ייעוץ, עזרו לך ובסופו של דבר עשית מה שחשבת מההתחלה, לבסוף הפסקת את הסייקל (אם אפשר לקרוא לזה) כי הבנת שטעית.

זה לא נקרא ללמוד מטעויות של אחרים, זה נקרא להיות ראש בקיר ולהקשיב ליוסי יד 50 שהוא הרי מבין יותר טוב.
זה מאוד אופייני לכל המתחילים בארץ, חושבים שאם מישהו גדול מימדים אז הוא מבין הכי טוב מכולם.

צודק ב-100%, פה עשיתי את הטעות שלי ואני חוזר בי.
להבא הסייקל שלי יהיה כמו שנאמר מכם, 500 מ"ג טסט למשך חודש וחצי (עם פיצול ל-250 מ"ג) פעמיים בשבוע.
הקשבתי "לדילר" שלי, משהו שלא הייתי הכי צריך לעשות, למרות שעוד כמה אמרו לי לעשות זאת, במקום לאנשים שמבינים "קצת" יותר ..
בכל אופן, קודם כל אצטרך לשמוע מה יגידו לי בבדיקות בעוד כשובעיים, ואז נראה לאן אוכל להמשיך ועם מה ..
בכל אופן, תודה רבה.
ושבוע טוב לכולם.

אפשר לנעול ..
(=

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית