עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤡 זה אחרי חיטוב.איך אתה מצפה לגדול כשאתה מפסיק בנקודה כזו? אני מוכן להתערב שלא אכלת כמו שצריך. אתה שוקל 67 קילו.
אני אמור לנחש כמה שקלת לפני החיטוב? אם אתה רוצה לקבל הנחיות ועצות אל תצפה מאנשים שמנסים לעזור לך לנחש את מה שאתה לא מספר.
אז אני ממשיך את השאלה שלו, במידה והוא שוקל 90 קילו עם דדליפט 140 קילו, לאיזה תכנית היית ממליץ לעבור?איך אתה מצפה לגדול כשאתה מפסיק בנקודה כזו? אני מוכן להתערב שלא אכלת כמו שצריך. אתה שוקל 67 קילו.
יש לי עוד מה לסחוט מSS ללא ספק, אבל אם SS לא מביא אותי להיפרטרופיה מספקת, אולי עדיף להחליף לתכנית כוח אחרת?קודם כל, גם דדליפט 140 קילו הוא לא הישג גדול. אפשר למשוך את SS ולהשיג איתה עוד יותר. בלי קשר, כאן כבר לא מדובר במשקל כלשהו שמשיג לך אישור על כך שסיימת את התכנית. יש פרוטוקול ספציפי מאוד למתי אתה ממצה את התכנית אחרי שווידאת שכל המשתנים שיכולים להשפיע על האטת ועצירת ההתקדמות אינם מפריעים כמו תזונה, מנוחה, טכניקה וכ'ו.
בהנחה ואתה תלמיד ממושמע וחרוץ ועשית את כל שביכולתך כדי לסחוט מ-SS את מה שאפשר, אתה יכול להמשיך בתכנית לינארית אחרת כמו bill starr 5X5 או פשוט לעשות ב-SS שינויים לפי מה שספרים כמו PPST מציעים. אתה תוכל גם לגשת ללוגים של משתמשים כאן שסיימו SS ולראות למה הם המשיכו, למה, ואיך. לרוב bill starr\madcow.
יש לי עוד מה לסחוט מSS ללא ספק, אבל אם SS לא מביא אותי להיפרטרופיה מספקת, אולי עדיף להחליף לתכנית כוח אחרת?
יש לי עוד מה לסחוט מSS ללא ספק, אבל אם SS לא מביא אותי להיפרטרופיה מספקת, אולי עדיף להחליף לתכנית כוח אחרת?
אני לא מתעסק בהיפותזות. תן נתונים רלוונטיים ואשתדל להביא לך תשובה רלוונטית. ואם אתה חושב שאני לא יכול לומר לך או לבחור האחר כאן כלום כי אני לא מכיר אתכם, למה אתה בא לפה לייעוץ?
כל התשובות שאני, מר לטיסימוס או כל אחד נותנים מבוססות על מה שאתה רואה לנכון לשתף איתנו. אתה חושב שאמרנו דברים בלי בסיס כי אתה X או Y? בעיה שלך כי אתה צריך לדאוג לכך שאנחנו מקבלים מספיק אינפורמציה. במקום להתלונן כלאחר יד.
לפני שאתה רץ להסיק מסקנות על השקדנות שלי, אני אתן לך דוגמא קלאסית:זו לא SS שלא מביאה אותך להיפרטרופיה מספקת, זה אתה. תאכל מספיק ותעבוד מספיק כבד וקשה (מה ש-SS מנסה לגרום לך לעשות) - ותגדל. אם אתה בן אדם נורמלי. ככה זה עובד פשוט. ואם זה לא עובד, אתה לא עושה את התכנית כמו שצריך.