הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכניות טובות להיפרטורפיה.

roihezki

משתמש מתחיל
157
1
נק' מוניטין:
237
157
1
שלום אני כבר לא מעט זמן בתוכניות כוח התחלתי בSS ועברתי ל5*5 בחיטוב.
לא הכי גדלתי בתוכניות האלו אז חשבתי לעבור לתוכנית שהמטרה שלה בכללי היא היפרטורפיה.
על איזה תוכניות אתם ממליצים?

יש לך כמה אפשרויות, לעבור ל-HST למשל או לפצל את האימון ל-AB. מה המשקלים שהגעת אליהם בתרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס)?

• פותח/ת השרשור
משקלים עדכניים
102 סקוואט ל5
100 דדליפט ל5
67 בנצ ל4 השיא הוא ל5
42 פרס ל5
משקל גוף 67+-
זה אחרי הSS ועכשיו כמעט סיימתי 5*5 אבל בחיטוב ולא מסה.
חשבתי לעבור לHST אבל לא הייתי בטוח אם כדאי או לא.

• פותח/ת השרשור
SS די מיציתי.
הבעיה שלא גדלתי כמו שחשבתי שאני אגדל.
5*5 יביא גדילת מסת שריר טובה יותר מSS?

איך אתה מצפה לגדול כשאתה מפסיק בנקודה כזו? אני מוכן להתערב שלא אכלת כמו שצריך. אתה שוקל 67 קילו.

אני הייתי ממליץ לך לעבור לתוכנית שמתרכזת בהיפוטרפיה אם אתה לא מרוצה מהגדילה שלך, והיא יותר חשובה לך מהכוח ומהעבודה על כל מערכת העצבים...

• פותח/ת השרשור
איך אתה מצפה לגדול כשאתה מפסיק בנקודה כזו? אני מוכן להתערב שלא אכלת כמו שצריך. אתה שוקל 67 קילו.
🤡 זה אחרי חיטוב.
עליתי בסביבות ה15 קילו בSS ואכלתי בהתחלה 3000 אחרי זה 3500 ואחרי זה 4000 אז אם אין לך מושג מה אתה אומר אל תאמר כלום.

אני אמור לנחש כמה שקלת לפני החיטוב? אם אתה רוצה לקבל הנחיות ועצות אל תצפה מאנשים שמנסים לעזור לך לנחש את מה שאתה לא מספר.

• פותח/ת השרשור
כתבתי כמעט סיימתי 5*5 בחיטוב אבל לא במסה.
סיימתי SS על 73 קילו התחלתי להתאמן כששקלתי 48 שזה היה לפני שנה.

נערך לאחרונה:
אז אני ממשיך את השאלה שלו, במידה והוא שוקל 90 קילו עם דדליפט 140 קילו, לאיזה תכנית היית ממליץ לעבור?

קודם כל, גם דדליפט 140 קילו הוא לא הישג גדול. אפשר למשוך את SS ולהשיג איתה עוד יותר. בלי קשר, כאן כבר לא מדובר במשקל כלשהו שמשיג לך אישור על כך שסיימת את התכנית. יש פרוטוקול ספציפי מאוד למתי אתה ממצה את התכנית אחרי שווידאת שכל המשתנים שיכולים להשפיע על האטת ועצירת ההתקדמות אינם מפריעים כמו תזונה, מנוחה, טכניקה וכ'ו.

בהנחה ואתה תלמיד ממושמע וחרוץ ועשית את כל שביכולתך כדי לסחוט מ-SS את מה שאפשר, אתה יכול להמשיך בתכנית לינארית אחרת כמו bill starr 5X5 או פשוט לעשות ב-SS שינויים לפי מה שספרים כמו PPST מציעים. אתה תוכל גם לגשת ללוגים של משתמשים כאן שסיימו SS ולראות למה הם המשיכו, למה, ואיך. לרוב bill starr\madcow.

קודם כל, גם דדליפט 140 קילו הוא לא הישג גדול. אפשר למשוך את SS ולהשיג איתה עוד יותר. בלי קשר, כאן כבר לא מדובר במשקל כלשהו שמשיג לך אישור על כך שסיימת את התכנית. יש פרוטוקול ספציפי מאוד למתי אתה ממצה את התכנית אחרי שווידאת שכל המשתנים שיכולים להשפיע על האטת ועצירת ההתקדמות אינם מפריעים כמו תזונה, מנוחה, טכניקה וכ'ו.

בהנחה ואתה תלמיד ממושמע וחרוץ ועשית את כל שביכולתך כדי לסחוט מ-SS את מה שאפשר, אתה יכול להמשיך בתכנית לינארית אחרת כמו bill starr 5X5 או פשוט לעשות ב-SS שינויים לפי מה שספרים כמו PPST מציעים. אתה תוכל גם לגשת ללוגים של משתמשים כאן שסיימו SS ולראות למה הם המשיכו, למה, ואיך. לרוב bill starr\madcow.
יש לי עוד מה לסחוט מSS ללא ספק, אבל אם SS לא מביא אותי להיפרטרופיה מספקת, אולי עדיף להחליף לתכנית כוח אחרת?

יש לי עוד מה לסחוט מSS ללא ספק, אבל אם SS לא מביא אותי להיפרטרופיה מספקת, אולי עדיף להחליף לתכנית כוח אחרת?

למה הכוונה היפרטרופיה מספקת? תעלה במשקלים, תגדל. כל תוכנית כוח בסדר גודל הזה (מדקאו, טקסס וכו') בנויה על אותו פרינציפ. אם אתה מצליח להתקדם עדיין מאימון לאימון חבל לעבור להתקדמות שבועית.

זו לא SS שלא מביאה אותך להיפרטרופיה מספקת, זה אתה. תאכל מספיק ותעבוד מספיק כבד וקשה (מה ש-SS מנסה לגרום לך לעשות) - ותגדל. אם אתה בן אדם נורמלי. ככה זה עובד פשוט. ואם זה לא עובד, אתה לא עושה את התכנית כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אתה עוד פעם טוען דברים על אנשים בלי להכיר אותם אפילו אבל לא משנה כרגע זה לא מה שחשוב.
בוא נגיד מיצתי התקדמות שבועית להיפרטורפיה עדיף HST מ5*5?
ואם לא מיצתי התקדמות שבועית להיפרטורפיה עדיף HST מ5*5?

אני לא מתעסק בהיפותזות. תן נתונים רלוונטיים ואשתדל להביא לך תשובה רלוונטית. ואם אתה חושב שאני לא יכול לומר לך או לבחור האחר כאן כלום כי אני לא מכיר אתכם, למה אתה בא לפה לייעוץ?

כל התשובות שאני, מר לטיסימוס או כל אחד נותנים מבוססות על מה שאתה רואה לנכון לשתף איתנו. אתה חושב שאמרנו דברים בלי בסיס כי אתה X או Y? בעיה שלך כי אתה צריך לדאוג לכך שאנחנו מקבלים מספיק אינפורמציה. במקום להתלונן כלאחר יד.

אני לא מתעסק בהיפותזות. תן נתונים רלוונטיים ואשתדל להביא לך תשובה רלוונטית. ואם אתה חושב שאני לא יכול לומר לך או לבחור האחר כאן כלום כי אני לא מכיר אתכם, למה אתה בא לפה לייעוץ?

כל התשובות שאני, מר לטיסימוס או כל אחד נותנים מבוססות על מה שאתה רואה לנכון לשתף איתנו. אתה חושב שאמרנו דברים בלי בסיס כי אתה X או Y? בעיה שלך כי אתה צריך לדאוג לכך שאנחנו מקבלים מספיק אינפורמציה. במקום להתלונן כלאחר יד.

מר לטיסימוס עוזר ועונה לעניין, אתה סתם תוקף...
אתה אפילו מכיר אותו והוא לא אמר פרטים..אבל אתה אומר שבדוק הוא לא אוכל...

ולעניין: אם אתה לא מרוצה מתוכניות כוח אתה יכול לעבור לתוכנית שמתמקדת בעיקר בגידול שריר כמו hst.
בכל מקרה אם אתה ממשיך עם תוכנית כוח תמשיך עם ss, ביגלל שאין טעם לעבור להתקדמות שבועית שאתה עוד יכול להתקדם כל אימון..

זו לא SS שלא מביאה אותך להיפרטרופיה מספקת, זה אתה. תאכל מספיק ותעבוד מספיק כבד וקשה (מה ש-SS מנסה לגרום לך לעשות) - ותגדל. אם אתה בן אדם נורמלי. ככה זה עובד פשוט. ואם זה לא עובד, אתה לא עושה את התכנית כמו שצריך.
לפני שאתה רץ להסיק מסקנות על השקדנות שלי, אני אתן לך דוגמא קלאסית:
יש לי דדליפט של 140 קילו, למאמן במכון יש דדליפט של 100 והוא יותר גדול ממני. הסבר את התופעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית