הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה- הפסקה מאימונים

• פותח/ת השרשור n92
  • פורסם בתאריך

n92

מושעה
79
12
נק' מוניטין:
18
79
12
שלום,

בגלל נסיעה אני נאלץ להפסיק שבוע שלם את האימונים.
אני מתאמן בחדר כושר כבר כמעט שנה וממש קשה לי לוותר על רבע אימון אפילו!
ועכשיו קשה לי לחשוב ששבוע שלם אני לא אתאמן ואתנוון..

אני יכול לעשות קצת מתח בחוץ ומקבילים- אבל חוץ מזה אין לי מה לעשות ושבוע שלם אני אהיה ללא אימונים..

האם זה משפיע (לרעה)? אם אני אהיה במאזן חיובי בשבוע הזה אני אעלה רק בשומן? מקווה לעזרה..http://images.***/smilies2/sad.gif

לא קרה כלום. קח את המנוחה של השבוע...אני הייתי ממליץ לך לחזור לעבוד עם משקלים קצת יותר נמוכים ממה שעשיתה לפני המנוחה, ואז להמשיך לעלות כל אימון ולשבור את השיא שלך..

וההסבר שלי לזה הוא שהשריר גודל שאתה מפעיל עליו לחץ, וגורם לנזק מיקרוסקופי, עכשיו השריר מתרגל ללחץ וכדי שהוא ימשיך לגדול אתה חייב להוסיף לחץ- כלומר להוסיף משקל. אם עשיתה מנוחה (צריך קצת יותר משבוע) השריר כבר קצת פחות רגיל ללחץ והוא יוכל להמשיך לגדול מלחץ יותר נמוך ממה שאתה יוכל בפועל להרים. ואז שאתה תמשיך את העלייה במשקלים(ביגלל שהורדתה קצת משקל אחרי המנוחה העליות אח"כ יהיו טיפה יותר גדולות) אתה תמצא את ההיפוטרפיה שאתה יכול להשיג קאפיש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית