הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל היום SS, כמה שאלות בקשר למשקלי עבודה

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אלה משקלי העבודה שלי כרגע (הכל ל-5-6 חזרות).

סקוואט-70
דדליפט-100
בנץ'-85
פרס-45
מתח-מגיע ל-12 חזרות.

אז משקלי העבודה בתחילת SS צריכים להיות ככה:

סקוואט-50
דדליפט-70
בנץ'-60
פרס-30

??

2. מתח רגיל או בסופיניצה? אני כבר הרבה זמן עושה מתח ואני לא מצליח להגיע ל-15 חזרות כמו שצריך, שהייתי עובד עם משקל הייתי מצליח 5-8 חזרות כמו שצריך, אז אם אני לא יגיע ל-15 אפשר אחרי כמה אימונים להוסיף כבר משקל ולרדת בחזרות ל-5?

3. אם אני רוצה להוסיף תרגיל אחד ליד דקמית (לא עכשיו אלא אחרי חודש+) באיזה אימון להוסיף? עם המתח או האחרון בשבוע?

4. במשקלים האלה שאני מתחיל איתם גם צריך חימום של 3-4 סטים לכל תרגיל (כי המשקלים גם ככה נמוכים יחסית)?

2. רגיל, המתח יכול להיות בעייתי להגיע ל15 חזרות כי תוך כדי אתה גדל מבחינת משקל גוף והמתח נהיה קשה מבלי להשתפר בחזרות(מתחזק), אם אתה לא מגיע לאחר חודש ל15 חזרות (בלי לוותר או תירוצים) תוסיף משקל
3. לא צריך להתעסק עם תרגילי עזר, אבל אם זה כל כך עניין של חיים או מוות, לפחות שיהיה לאחר כל הסטים הכבדים (סוף האימון)
4. תקרא את הספר על הצורה של החימום

pala ענה לך בצורה טובה על כל השאלות שלך. בנוגע לשאלה הראשונה, אם אתה לא הפסקת לתקופה ארוכה את האימונים עד להתחלה זו של SS היום, אתה לא צריך לרדת כל כך רחוק מה-RM5 שלך. אבל זה תלוי בך. וזה לא כל כך משנה כי גם ככה אתה תקפוץ בחזרה לשיאים שלך ותעבור אותם בכמה שבועות בודדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית