סרטון Krembo PC form check

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10

בעיה שהרגשתי בזמן הסט, חלק מהחזרות אני תופס את המוט על עצם הבריח ולא על הכתפיים.

וכשאני מסתכל על הסרטון אני רואה שאני איטי בצורה מחרידה, פשוט אין לי עדיין ביטחון בשביל לעשות יותר מהר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כן, אתה לא מחזיק כמו שצריך. אם אתה רוצה למשוך ככה זכותך, אבל קח בחשבון שזה ימנע ממך מלהיות בפוזציות הנכונות ביחס למוט ולהעביר כוח למוט בצורה אופטימלית. אישית הייתי עובד על זה, לדעתי זה יעזור גם לדברים שקורים אח"כ בתנועה להראות יותר טוב, במיוחד כשתשים קצת משקל על המוט.

יש לך איזושהי תכנית מתיחות ספציפית שיכולה לעזור בזה? (כמו שבסקוואט יש את הסקאווט סטרץ')..

זאת אומרת.. אם מישהו מגיע ככה להדר יוסף, איך עובדים איתו לשיפור הפגם?
:120ag:

כי ניתוק הרגליים מהרצפה זו ההתחלה של הקפיצה?

אני מבין שאתם נהנים להטריל וזה, אבל זה כבר נהיה מצחיק. שמישהו מכם יעלה סרטון שלו מתחיל קפיצה עם גב מאונך לרצפה ושומר עליו לאורך כל התנועה.

בהצלחה, אין לי מה להוסיף, אתה מוזמן לעשות או לא לעשות מה שאתה רוצה, אין לי עניין להתווכח על זה איתך.

שניכם צודקים תחילת הקפיצה היא לא עם גב מאונך לרצפה , ושלב הניתוק הוא כן עם גב מאונך.
בדיוק, אתם פשוט שניכם חושבים על תחילת הקפיצה כמצב אחר. (ואם להיות כנים לגמרי, אלכס די צודק, כי הוא מתייחס לשלב של תחילת הקפיצה ולא לשלב של הניתוק מהרצפה כמו שאתם מדברים - שהוא לא תחילת הקפיצה)

כי ניתוק הרגליים מהרצפה זו ההתחלה של הקפיצה?

אני מבין שאתם נהנים להטריל וזה, אבל זה כבר נהיה מצחיק. שמישהו מכם יעלה סרטון שלו מתחיל קפיצה עם גב מאונך לרצפה ושומר עליו לאורך כל התנועה.

זה סירטון שלי הקלין מצוין והדחיקה לא משהו.
ב-0:03

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדיוק, אתם פשוט שניכם חושבים על תחילת הקפיצה כמצב אחר. (ואם להיות כנים לגמרי, אלכס די צודק, כי הוא מתייחס לשלב של תחילת הקפיצה ולא לשלב של הניתוק מהרצפה כמו שאתם מדברים - שהוא לא תחילת הקפיצה)

הם מבינים את זה טוב מאוד. ברור ששלב הניתוק מהרצפה הוא מצב שבו כבר כמעט סיימת את ה triple extension. רק טיפש יחשוב ששם מתחילה הקפיצה. כיוון שרן לא כזה, המסקנה היא שהוא רק מטריל.

מאונך לחלוטין.
לא מבין פה בכלל על מה הויכוח.
אולי אריאל מתאמן מעט זמן, אבל יש לו כבר פי 10 יותר שעות אימון קלין משל כולנו ביחד.

ואין בעיה לקפוץ עם גב מאונך לריצפה, בלי קשר לקלין כו כל דבר אחר.

הם מבינים את זה טוב מאוד. ברור ששלב הניתוק מהרצפה הוא מצב שבו כבר כמעט סיימת את ה triple extension. רק טיפש יחשוב ששם מתחילה הקפיצה. כיוון שרן לא כזה, המסקנה היא שהוא רק מטריל.

הקפיצה מתחילה שאתה מתנתק מהרצפה.
לא מבין מה אתם רוצים מהילד.

לדעתי הקפיצה מתחילה בכלל כשאתה באוויר כבר. למצב שקוראים לו jumping position אין שום קשר לקפיצה כנראה.

לדעתי הקפיצה מתחילה בכלל כשאתה באוויר כבר. למצב שקוראים לו jumping position אין שום קשר לקפיצה כנראה.
בדיוק מה שאמרתי, הם טוענים שהקפיצה מתחילה בניתוק ומתעלמים מהjumping position

אגב סומו תסתכל בסרטונים של ריפ מלמד PC ותראה איפה הוא מגדיר את הjumping position ותראה שהגב שלהם לא אנך לרצפה.

בדיוק מה שאמרתי, הם טוענים שהקפיצה מתחילה בניתוק ומתעלמים מהjumping position

אגב סומו תסתכל בסרטונים של ריפ מלמד PC ותראה איפה הוא מגדיר את הjumping position ותראה שהגב שלהם לא אנך לרצפה.

לריפ אין שום סמכות באימוני הרמת משקולות.
זה כמו להסתמך על מאמן הכדורגל של הפועל בית שאן בעצות לכדורגל.

וזה עניין ספציפי להרמת משקולות או שזה לכל סוג ספורט? בשביל להיות סמכות באימון כדורגל אני צריך להבקיע X שערים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית