עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקפיצה מתחילה שאתה מתנתק מהרצפה.
לא מבין מה אתם רוצים מהילד.
זו שטות גמורה, וכל אידיוט מבין את זה. למצב שבו נותנים את ה"מכה" בהמשך הדיון כינוי "תחילת הקפיצה", ובמקרה הזה, להתייחס לקפיצה כאילו היא מתחילה רק כשאתה מתנתק מהרצפה זה מטופש.הגב רק לפני המכה צריך להיות ישר אתה נותן אתה המכה מוקדם מידיי אתה צריך להיות עם הגב אנכי לריצפה.
לריפ אין שום סמכות באימוני הרמת משקולות.
זה כמו להסתמך על מאמן הכדורגל של הפועל בית שאן בעצות לכדורגל.
ריפ אימן משקולנים תחרותיים ברמה של ארהב, וכיוון שאף אחד מהמאמנים האחרים שם לא עבר את הרמה הזאת, יש לו לא פחות ”סמכות”.
יותר משל סומו נראה לי.
אפשר פרטים?שנה הבאה תפתח קבוצת PL כנראה
מי דיבר על אריאל?
דיברתי על ריפ.
ויש לך במכבי מאמן שאימן ומאמן אנשים ברמה של משקולנים תחרותיים ברמה בין לאומית.
ואני לא חושב ששוני מחשיב את עצמו כמו ריפ.
הטכניקה שלך חרא כי אתה לא מחזיק גב ולא דואג לשמור אוכל למי שהאכיל אותך מההתחלה. לזכותך יאמר שאתה מסיים לא רע בד"כ ולא קופץ באוויר עם התחת מאחורה בלי לסיים את המשיכה, אז הייתי אומר שאתה נכנס מהנקודה הנכונה פחות או יותר.
יש לך איזושהי תכנית מתיחות ספציפית שיכולה לעזור בזה? (כמו שבסקוואט יש את הסקאווט סטרץ')..
זאת אומרת.. אם מישהו מגיע ככה להדר יוסף, איך עובדים איתו לשיפור הפגם?
:120ag:
בדיוק, אתם פשוט שניכם חושבים על תחילת הקפיצה כמצב אחר. (ואם להיות כנים לגמרי, אלכס די צודק, כי הוא מתייחס לשלב של תחילת הקפיצה ולא לשלב של הניתוק מהרצפה כמו שאתם מדברים - שהוא לא תחילת הקפיצה)
כן, לקבל משקולן ברמה בינלאומית ולהגיד שאימנת אותו. כבוד על.
אני לא מאמין שהגענו לדבר על מי מהווה סמכות ומי לא.
ריפ אימן משקולנים תחרותיים ברמה של ארהב, וכיוון שאף אחד מהמאמנים האחרים שם לא עבר את הרמה הזאת, יש לו לא פחות ”סמכות”.
יותר משל סומו נראה לי.
יאיר אתה משקולן ישראלי ברמה של משקולן ישראלי
אתה לא ברמה של משקולן רוסי ישראלי 😉
כמו בפעם הקודמת שכתבת על דברים בהקשר דומה (שאח"כ גם צוטטו ע"י איזה אהבל בפורום אחר) אני מציע לך לבדוק אם אתה בטוח שאתה סגור על העובדות לפני שאתה נכנס לזה. לאמן ספורטאים מתחילת הקריירה ועד אליפויות עולם ואולימפיאדות זה לא בדיוק כמו לקבל מישהו ברמה בינלואמית ולהגיד שאתה מאמן אותו (מה שלא קרה אגב).
אתה צריך לקחת את הדברים של ריפ בהקשר המתאים. הוא מאמן משקולנים (בודדים) שעושים קריטריון לאליפות ארה"ב ולוקחים מקומות אחרונים. זה כמו להגיד שאני משקולן ברמה ישראלית. זה אולי נכון טכנית, אבל לבסס את את הסמכות שלך בתור מאמן על סמך זה זאת ליצנות וזה ממש לא אותו דבר כמו לאמן ספורטאים שם שעושים תוצאות שמתקרבות לרמה עולמית.
לריפ יש סכסוך חד צדדי (כי הם לא כ"כ מודעים או מעוניינים בו) עם חלק מהקהילה של מאמני המשקולות שם, אולי הוא צודק לגבי חלק מהדברים ואולי הוא טועה, אבל אני לא רואה מה הטעם שלך בלנסות להעתיק את העניין הזה לפה.
כשאני כותב שלב הניתוק אני מדבר על הניתוק של העקבים, זה מבחינתי מה שמסמן את תחילת העליה (קפיצה זאת ממילא טרמונילוגיה מאוד בעייתית). בשלב הזה אתה תרצה להיות עם גב אנכי ככל הניתן לפני שאתה עולה על קצות האצבעות. להעביר את המשקל קדימה מוקדם מידי לקדמת הרגל גורם לך לא לסיים את המשיכה או למוט להשאר קצת קדימה (או שניהם, אלה 2 בעיות שהולכות יופי ביחד).
(אני אגב דווקא לא כ"כ מסכים עם סומו שזאת הבעיה בקלין הזה.)
אני לא זה שהתחיל לדבר על סמכויות כאן, ואם להסתכל על תוצאות של המתאמנים שלכם ושלו אני לא בטוח שהתוצאות של הקבוצה שלכם יהיו מלהיבות יותר מדי.
במה בדיוק זכו הספורטאים שלכם בתחרויות בינלאומיות?
השתתפו בתחרויות מהסוג שציינתי. לקחו מקומות לא משהו בד"כ, אבל יותר טוב מכל דבר אחר שיש לנו פה והגיעו להישגים הרבה יותר טובים מאשר מתאמנים של כאלה שמבחינתך מילה שלהם היא תורה מסיני. אני הגבתי ספציפית לטענות שלך, אין מה להכנס לדיון על למה מצב הWL בישראל לא משהו.