הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Krembo PC form check

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10

בעיה שהרגשתי בזמן הסט, חלק מהחזרות אני תופס את המוט על עצם הבריח ולא על הכתפיים.

וכשאני מסתכל על הסרטון אני רואה שאני איטי בצורה מחרידה, פשוט אין לי עדיין ביטחון בשביל לעשות יותר מהר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הקפיצה מתחילה שאתה מתנתק מהרצפה.
לא מבין מה אתם רוצים מהילד.

אתה רציני? תקרא מתחילת הדיון:

הגב רק לפני המכה צריך להיות ישר אתה נותן אתה המכה מוקדם מידיי אתה צריך להיות עם הגב אנכי לריצפה.
זו שטות גמורה, וכל אידיוט מבין את זה. למצב שבו נותנים את ה"מכה" בהמשך הדיון כינוי "תחילת הקפיצה", ובמקרה הזה, להתייחס לקפיצה כאילו היא מתחילה רק כשאתה מתנתק מהרצפה זה מטופש.

לריפ אין שום סמכות באימוני הרמת משקולות.
זה כמו להסתמך על מאמן הכדורגל של הפועל בית שאן בעצות לכדורגל.

ריפ אימן משקולנים תחרותיים ברמה של ארהב, וכיוון שאף אחד מהמאמנים האחרים שם לא עבר את הרמה הזאת, יש לו לא פחות ”סמכות”.
יותר משל סומו נראה לי.

ריפ אימן משקולנים תחרותיים ברמה של ארהב, וכיוון שאף אחד מהמאמנים האחרים שם לא עבר את הרמה הזאת, יש לו לא פחות ”סמכות”.
יותר משל סומו נראה לי.

מי דיבר על אריאל?
דיברתי על ריפ.
ויש לך במכבי מאמן שאימן ומאמן אנשים ברמה של משקולנים תחרותיים ברמה בין לאומית.
ואני לא חושב ששוני מחשיב את עצמו כמו ריפ.

מי דיבר על אריאל?
דיברתי על ריפ.
ויש לך במכבי מאמן שאימן ומאמן אנשים ברמה של משקולנים תחרותיים ברמה בין לאומית.
ואני לא חושב ששוני מחשיב את עצמו כמו ריפ.

כן, לקבל משקולן ברמה בינלאומית ולהגיד שאימנת אותו. כבוד על.

אני לא מאמין שהגענו לדבר על מי מהווה סמכות ומי לא.

אתה לא ממש איטי..קצת יותר מהירות אבל אל תקצין, המהירות סבירה ויכולה להיות קצת יותר מהירה.

כן, אל תהיה מהיר מדי או שהמצלמה בסוף לא תצלם במספיק פריימים לשנייה ולא נצליח להבין כלום מרוב מהירות.

כשדיברתי על הקצנה היתכוונתי להקצנות של "אני איטי לאללה"

אל תדאג עודד, כולם יעשו לא מהר מדי בשביל שתוכל למתוח קווים 😃

הטכניקה שלך חרא כי אתה לא מחזיק גב ולא דואג לשמור אוכל למי שהאכיל אותך מההתחלה. לזכותך יאמר שאתה מסיים לא רע בד"כ ולא קופץ באוויר עם התחת מאחורה בלי לסיים את המשיכה, אז הייתי אומר שאתה נכנס מהנקודה הנכונה פחות או יותר.

אני אמרתי שישמרו לך פיצות אבל יורי אכל איזה 10.

יש לך איזושהי תכנית מתיחות ספציפית שיכולה לעזור בזה? (כמו שבסקוואט יש את הסקאווט סטרץ')..

זאת אומרת.. אם מישהו מגיע ככה להדר יוסף, איך עובדים איתו לשיפור הפגם?
:120ag:

לא יודע. לי לא היתה בעיה כזאת אחרי שצעקו עלי אימון אחד להחזיק גב ככה שלא שמתי לב מה עושים עם זה. לא צריך משהו ספציפי, אותם דברים שעושים בשביל לעשות דדליפט כמו שצריך.

בדיוק, אתם פשוט שניכם חושבים על תחילת הקפיצה כמצב אחר. (ואם להיות כנים לגמרי, אלכס די צודק, כי הוא מתייחס לשלב של תחילת הקפיצה ולא לשלב של הניתוק מהרצפה כמו שאתם מדברים - שהוא לא תחילת הקפיצה)

כשאני כותב שלב הניתוק אני מדבר על הניתוק של העקבים, זה מבחינתי מה שמסמן את תחילת העליה (קפיצה זאת ממילא טרמונילוגיה מאוד בעייתית). בשלב הזה אתה תרצה להיות עם גב אנכי ככל הניתן לפני שאתה עולה על קצות האצבעות. להעביר את המשקל קדימה מוקדם מידי לקדמת הרגל גורם לך לא לסיים את המשיכה או למוט להשאר קצת קדימה (או שניהם, אלה 2 בעיות שהולכות יופי ביחד).

(אני אגב דווקא לא כ"כ מסכים עם סומו שזאת הבעיה בקלין הזה.)

נערך לאחרונה:
כן, לקבל משקולן ברמה בינלאומית ולהגיד שאימנת אותו. כבוד על.

אני לא מאמין שהגענו לדבר על מי מהווה סמכות ומי לא.

כמו בפעם הקודמת שכתבת על דברים בהקשר דומה (שאח"כ גם צוטטו ע"י איזה אהבל בפורום אחר) אני מציע לך לבדוק אם אתה בטוח שאתה סגור על העובדות לפני שאתה נכנס לזה. לאמן ספורטאים מתחילת הקריירה ועד אליפויות עולם ואולימפיאדות זה לא בדיוק כמו לקבל מישהו ברמה בינלואמית ולהגיד שאתה מאמן אותו (מה שלא קרה אגב).

יותר משל סומו נראה לי.

אתה צריך לקחת את הדברים של ריפ בהקשר המתאים. הוא מאמן משקולנים (בודדים) שעושים קריטריון לאליפות ארה"ב ולוקחים מקומות אחרונים. זה כמו להגיד שאני משקולן ברמה ישראלית. זה אולי נכון טכנית, אבל לבסס את את הסמכות שלך בתור מאמן על סמך זה זאת ליצנות וזה ממש לא אותו דבר כמו לאמן ספורטאים שם שעושים תוצאות שמתקרבות לרמה עולמית.
לריפ יש סכסוך חד צדדי (כי הם לא כ"כ מודעים או מעוניינים בו) עם חלק מהקהילה של מאמני המשקולות שם, אולי הוא צודק לגבי חלק מהדברים ואולי הוא טועה, אבל אני לא רואה מה הטעם שלך בלנסות להעתיק את העניין הזה לפה.

יאיר אתה משקולן ישראלי ברמה של משקולן ישראלי
אתה לא ברמה של משקולן רוסי ישראלי 😉

יאיר אתה משקולן ישראלי ברמה של משקולן ישראלי
אתה לא ברמה של משקולן רוסי ישראלי 😉

הייתי מסתפק בזה, אבל לצערי לא... אולי יום אחד, למרות שאני כ"כ חסר אנרגיות באימונים בזמן האחרון שאני כבר לא יודע מה יהיה.

כמו בפעם הקודמת שכתבת על דברים בהקשר דומה (שאח"כ גם צוטטו ע"י איזה אהבל בפורום אחר) אני מציע לך לבדוק אם אתה בטוח שאתה סגור על העובדות לפני שאתה נכנס לזה. לאמן ספורטאים מתחילת הקריירה ועד אליפויות עולם ואולימפיאדות זה לא בדיוק כמו לקבל מישהו ברמה בינלואמית ולהגיד שאתה מאמן אותו (מה שלא קרה אגב).

אתה צריך לקחת את הדברים של ריפ בהקשר המתאים. הוא מאמן משקולנים (בודדים) שעושים קריטריון לאליפות ארה"ב ולוקחים מקומות אחרונים. זה כמו להגיד שאני משקולן ברמה ישראלית. זה אולי נכון טכנית, אבל לבסס את את הסמכות שלך בתור מאמן על סמך זה זאת ליצנות וזה ממש לא אותו דבר כמו לאמן ספורטאים שם שעושים תוצאות שמתקרבות לרמה עולמית.
לריפ יש סכסוך חד צדדי (כי הם לא כ"כ מודעים או מעוניינים בו) עם חלק מהקהילה של מאמני המשקולות שם, אולי הוא צודק לגבי חלק מהדברים ואולי הוא טועה, אבל אני לא רואה מה הטעם שלך בלנסות להעתיק את העניין הזה לפה.

אני לא זה שהתחיל לדבר על סמכויות כאן, ואם להסתכל על תוצאות של המתאמנים שלכם ושלו אני לא בטוח שהתוצאות של הקבוצה שלכם יהיו מלהיבות יותר מדי.

במה בדיוק זכו הספורטאים שלכם בתחרויות בינלאומיות?

אני לא מתבסס על סמכויות כשאני מדבר, בניגוד לכל הטענות שנטענו כאן אי פעם ע"י חבורת המשקולנים, אז אל תפיל את התיק הזה עליי.

כשאני כותב שלב הניתוק אני מדבר על הניתוק של העקבים, זה מבחינתי מה שמסמן את תחילת העליה (קפיצה זאת ממילא טרמונילוגיה מאוד בעייתית). בשלב הזה אתה תרצה להיות עם גב אנכי ככל הניתן לפני שאתה עולה על קצות האצבעות. להעביר את המשקל קדימה מוקדם מידי לקדמת הרגל גורם לך לא לסיים את המשיכה או למוט להשאר קצת קדימה (או שניהם, אלה 2 בעיות שהולכות יופי ביחד).

(אני אגב דווקא לא כ"כ מסכים עם סומו שזאת הבעיה בקלין הזה.)

וזה קשור לדיון איך בדיוק? אתה מדבר על המצב שבו כבר סיימת את כל הקפיצה. תקרא לזה איך שאתה רוצה.

אני לא זה שהתחיל לדבר על סמכויות כאן, ואם להסתכל על תוצאות של המתאמנים שלכם ושלו אני לא בטוח שהתוצאות של הקבוצה שלכם יהיו מלהיבות יותר מדי.

במה בדיוק זכו הספורטאים שלכם בתחרויות בינלאומיות?

השתתפו בתחרויות מהסוג שציינתי. לקחו מקומות לא משהו בד"כ, אבל יותר טוב מכל דבר אחר שיש לנו פה והגיעו להישגים הרבה יותר טובים מאשר מתאמנים של כאלה שמבחינתך מילה שלהם היא תורה מסיני. אני הגבתי ספציפית לטענות שלך, אין מה להכנס לדיון על למה מצב הWL בישראל לא משהו.

נערך לאחרונה:
השתתפו בתחרויות מהסוג שציינתי. לקחו מקומות לא משהו בד"כ, אבל יותר טוב מכל דבר אחר שיש לנו פה והגיעו להישגים הרבה יותר טובים מאשר מתאמנים של כאלה שמבחינתך מילה שלהם היא תורה מסיני. אני הגבתי ספציפית לטענות שלך, אין מה להכנס לדיון על למה מצב הWL בישראל לא משהו.

אני לא מבין למה אתה מכניס לי מילים לפה. מי בדיוק מבחינתי המילה שלו היא תורה מסיני?
על אילו טענות בדיוק הגבת? ואם הם השתתפו ולא לקחו שום דבר מעניין, איך זה פתאום הופך אותם לסמכות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית