סרטון Krembo PC form check

קרמבו

משתמש משקיע
2,011
10
נק' מוניטין:
25,622
2,011
10

בעיה שהרגשתי בזמן הסט, חלק מהחזרות אני תופס את המוט על עצם הבריח ולא על הכתפיים.

וכשאני מסתכל על הסרטון אני רואה שאני איטי בצורה מחרידה, פשוט אין לי עדיין ביטחון בשביל לעשות יותר מהר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא אתחיל עכשיו לחשוף את "סודות הפורום", אבל זה לא עובד לפי IP וזה לא משנה אם התחברתם מאותו הבית, רק אם אתם כותבים מאותו המחשב זה יגיד לנו, אחרת לא. מה שאומר שאו שכתבתם מאותו המחשב, מה שלא סביר כי הזכרתם בהרבה מקומות שאתם בכלל בקומות שונות או בחדרים שונים בשני צידי הבית, או שהחלפתם משתמשים וכתבתם מאותו המחשב, שאיזו סיבה תהיה לכם לעשות את זה אם לכל אחד מכם יש מחשב?
שוב אני לא מתעסק ביוג'י כתב לי ככה וההוא הטריל אותי מהמשתמש של סבתא שלי, לא אכפת לי תפתרו את זה בינכם אבל תדעו שיש לפורום אמצעים כאלה ואחרים והם 100% מדוייקים ואי אפשר לזייף/לעבוד עליהם.

משה אחי לפעמים רושם מהמחשב שלי כי הוא לפ טופ
והPC נמצא בחדרים אחרים

אתה סתם מנסה להראות ג'ימס בונד
חאלס עם הבלבולי ביצים

שוב, זה לא משנה את העבודה שבאותו המחשב התחברו 2 משתמשים. לא אכפת לי אם התחברת למשתמש של אח שלך, אם רשמת בו או דרכו, רק שאם זה קרה תהיה מספיק גבר לומר שכן עשיתי את זה ואם לא אז סבבה אני מאמין לך, זכותו של אלכס לא להאמין.
תשמע לא יודע מי קרה לך בזמן האחרון, ומי משפיע עליך (כנראה חוליית הטרולים), אבל הגיע הזמן לנהל דיון בלי הטרלות ודיון שהוא לגיטמי ואפשר להגיע גם להגיע לאי הסכמה מבלי לקלל ולהתחיל ללכלך על הפורום במקומות אחרים או ללכלך על המשתמשים בו. כבודך במקומך מונח, עשית הרבה בשביל האתר ואני מכבד ומעריך את זה אבל תתנהג כמו משתמש כבוד ולא כמו טרול, שאר האנשים בקהילה מעריכים אותך כי אתה עוזר או עזרתם להם בעבר וזה שאתה מקלל או מטריל או רושם שטויות רק מוריד מהרמה שלך, לא יודע אם זה ממש אכפת לך או לא אבל הגיע הזמן להתאזן, מאז אותו אשכול של "זויית דו מימדית" נדפק לכולכם השכל ואתם רק מנסים להתנגח אחד בשני, חאלס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית