מה אתם חושבים על Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
זה עובד? אפשר לעלות בשריר בלי שומן?
וצריך לחכות שלושה שבועות איתה לפני שמתחילים מסה?

נערך לאחרונה:
הבנתי...
אני לא מאמין שלא קראתי אותו עדיין, באמת בספר של פסקוואל הוא מרשה לטרוף כל מה שבא לך בהעמסות ולא בדיוק היה מוזכר משהו על הגבלה ולהיזהר מכמויות, לפי מה שאני זוכר
מה אתה ממליץ לשנות בכל זאת עד שאני קורא את הספר, ממה שפסקוואל אומר? לעלות את הצריכה של הפחמימות ל 100 גרם ביום לפחות? ובהעמסה לא להשתולל?

בהעמסה לאכול מינימום שומן, מקסימום פחמימה חלבון באזור ה 1.5-2 גרם לק"ג. לא לקחת אפדרין, יהומבין אולי אפילו לא קפאין למרות שיש מחקרים בטווח ה 4 שעות שהראו שזה עוזר למילוי גליקוגן אבל השאלה מה קורה לאחר מכן. אפשר לאכול עוגה/בירה וכו' אבל לא לשתות חצי בקבוק וודקה, לקנח בשווארמה עם דיאט קולה ובערב לשבת באבולאפיה ולדפוק שם סמבוסק הבית.
פחמימות באזור ה 150 גרם, אם אתה רוצה פחות תצטרך לבדוק אם אתה בקטוזיס או לא (קטוסטיק, פאנטי, מיותר ופשוט תאכל 150).

שוב תודה על העזרה לקחתי לתשומת ליבי.
לגבי הפחמימות התכוונת במהלך השבוע באיזור ה 150 גרם נכון?
השאלה שלי היא בהעמסות עד כמה אפשר לאכול פחמימות בהנחה כמובן שהשומן בריצפה והחלבון כמו שאמרת פחות או יותר, פסקוואל אומר לאכול עד שרואים איך הוא קרא לזה, BLOATING
לא צריך להגביל מספרית את הצריכה או שזה מיותר?...
הוא אומר שהנוזלים יירדו במהלך השבוע אבל ממה שאני רואה על עצמי אין אפס פה אם מעמיסים פחמימות עד ש"נחנקים" יהיה מחיר באגירה של שומן. ולהעמיס ככה פחמימות זה מה שהוא מציע

צריך להגביל את זה קלורית, 500-1000 מעל התחזוקה יספיק לרוב האנשים, יש אנשים שאפילו נטראלי יספיק להם, הבעיה שקשה לדעת מה הנטראלי לכן אומרים להיות ב +500 לפחות כדי לכסות את הפינה הזו.
אם תקח 1.5 גרם חלבון לק"ג עד 80-100 גרם שומן בהעמסה והשאר פחמימות (בהנחה שאתה לוקח 500 מעל התחזוקה) אתה כבר תגיע למספר שאתה צריך.

לא להיות בקטוזיס/מספיק אינסולין להיות "אנאבולי", אם אני זוכר נכון לייל רשם את זה ב Ketogenic Diet בספר

גם לי זה לא מובן. לפחות לא עניין הקטוזיס. אם אתה לא בצום, ואוכל מספיק- למה שהגוף לא יעשה גלוקונאוגנזה- יהיה לך אחלה גלוקוז- אחלה אינסולין והכל טוב? למה שיהיה ייצור גופי קטו אם תמיד יש חלבון שיהפוך לגלוקוז?
הגוף לא עומד בעומס? לא מספיק לייצר מספיק גלוקוז?

אני חושב שזה תלוי ביחס שומן:חלבון שתאכל.
גם במאזן חיובי או נטרלי אם יש לך אחוז גבוה של שומן בתפריט ואחוז נמוך של פחמימות, אתה תהיה בקטוזיס. ראה דיאטות קטוגניות שנותנים לחולי אפילפסיה - הם עם אחוז מאוד גבוה של שומן, אבל הם לא נועדו להפחית במשקל, ההיפך, הילדים האלה אמורים לגדול למרות הדיאטה הזאת. אבל מקפידים שם שלא יהיה כמות גדולה מדי של חלבון אחרת זה באמת יכול לחרבן את הקטוזיס (כנראה שעל ידי עודף גלוקונאוגנזה).

אפשר הסבר למה צריך 150 גרם פחמימה אם אני אוכל 5000 קלוריות ו300 400 גרם חלבון ביום? מה זה ייתן לי בדיוק?

מה לגביי הנזקים הכלכליים ?

ויותר חשוב הכליות שלך?

לא להיות בקטוזיס/מספיק אינסולין להיות "אנאבולי", אם אני זוכר נכון לייל רשם את זה ב Ketogenic Diet בספר
אפשר להשיג מספיק אינסולין בשביל להיות אנאבולי מחלבון.

מה לגביי הנזקים הכלכליים ?

ויותר חשוב הכליות שלך?
מה נסגר עם הכליות? עוד שנייה ישנו לך את התואר בצד ל"ליצן כליות"

גם לי זה לא מובן. לפחות לא עניין הקטוזיס. אם אתה לא בצום, ואוכל מספיק- למה שהגוף לא יעשה גלוקונאוגנזה- יהיה לך אחלה גלוקוז- אחלה אינסולין והכל טוב? למה שיהיה ייצור גופי קטו אם תמיד יש חלבון שיהפוך לגלוקוז?
הגוף לא עומד בעומס? לא מספיק לייצר מספיק גלוקוז?
שוב אלו מנגנונים שתלויים מהרבה פרמטרים.
תקח לדוגמה אימון, כל 2 סטים לוקחים בערך 5 גרם גליקוגן, וזה נבדק על אימון שהוא יחסית לא עצים עם 8-10 חזרות, תקח 10-15 סטים באימון יוצא לך 25-37.5 גרם גליקוגן.
אם נקח פאקטור של 58% הפיכה של חלבון לגלוקוז (לפי מחקר שנעשה), אז אם תאכל 200 גרם חלבון ביום זה יוצא לך 116 גרם חלבון. תוריד את ה 25-37.5 מאימון נשאר לך 91-78.5 אם אנחנו צריכים בערך 100 או שנלך על הרף הגבוה 150 גרם פחמימה כדי לא להיות בקטוזיס, יוצא שאתה צריך לאכול בערך 350-400 גרם חלבון אם אתה באמת רוצה להשאר על 0 גרם פחמימה. ושוב זה הכל בתאוריה, יכול מאוד להיות שבגלל תהליכים ומכניזימים לא ידועים כאלו ואחרים שמשלבים אימון (תלוי גם מה אתה עושה באימון, אם אתה גם משלב אירובי תכוון חלבון הרבה יותר גבוה) + אתה במצב הורמונאלי שונה (אינסולין + קורטיזול + עוד מיליארד הורמונים כאלו ואחרים, בין היתר לאחר האימון) אתה תגיע למצב שאתה לא יודע בדיוק כמה פחמימות לא לאכול, אז למה לא לכוון פשוט לכיוון ה 100-150 גרם ביום ולכסות את הפינה הזו?

ועכשיו ברצינות לגבי ההוצאות הן אדירות אם אתה מדבר על 300-400 גרם חלבון ביום. זו הוצאה לא מבוטלת

אתה שוכח שני דברים,
א. יש לך 30-50 גרם פחמימה ביום יום בתזונה כזו.
ב. בעלייה משקל יש לך העמסות של 48 שעות.

לא הבנתי מה הבעיה אם תדלל טיפה גליקוגן על מאזן חיובי ב5 ימים, מה אמור לקרות.

אפשר להשיג מספיק אינסולין בשביל להיות אנאבולי מחלבון.

מה נסגר עם הכליות? עוד שנייה ישנו לך את התואר בצד ל"ליצן כליות"

יש לך ביסוס לקטע עם הכליות, גם צריכת מלח לאורך זמן קצר לא גורמת נזק רציני.
אבל צריכה לאורך זמן כן.

אתה שוכח שני דברים,
א. יש לך 30-50 גרם פחמימה ביום יום בתזונה כזו.
ב. בעלייה משקל יש לך העמסות של 48 שעות.

לא הבנתי מה הבעיה אם תדלל טיפה גליקוגן על מאזן חיובי ב5 ימים, מה אמור לקרות.
כן אבל אתה מסתכל על פחמימות בתור סה"כ פחמימות אבל זה הרבה יותר מזה, כי אתה צורך ירקות ואלו לא בדיוק "פחמימות רגילות" :
א. יש שם סיבים
ב. יש שם פרוקטוז

כמו שאמרתי אם תכניס את כל הפרמטרים הללו יחד ואתה לא עושה אירובי אז 300-350 גרם חלבון יספיקו לך כנראה ביום (אם אתה מעל 100 ק"ג אז כנראה שיותר בכיוון ה 400 גרם חלבון). אם אתה עושה אירובי אז תתחיל לכוון הרבה יותר גבוה, תלוי בעצימות של האירובי וכמה דקות בשבוע אתה עושה, אפשר בקלות גם להגיע למצב של 500 גרם חלבון ביום וזה כבר ממש מטורף.

כן אבל אתה מסתכל על פחמימות בתור סה"כ פחמימות אבל זה הרבה יותר מזה, כי אתה צורך ירקות ואלו לא בדיוק "פחמימות רגילות" :
א. יש שם סיבים
ב. יש שם פרוקטוז

כמו שאמרתי אם תכניס את כל הפרמטרים הללו יחד ואתה לא עושה אירובי אז 300-350 גרם חלבון יספיקו לך כנראה ביום (אם אתה מעל 100 ק"ג אז כנראה שיותר בכיוון ה 400 גרם חלבון). אם אתה עושה אירובי אז תתחיל לכוון הרבה יותר גבוה, תלוי בעצימות של האירובי וכמה דקות בשבוע אתה עושה, אפשר בקלות גם להגיע למצב של 500 גרם חלבון ביום וזה כבר ממש מטורף.
מסכים, אם אתה עושה אירובי צריכת הפחמימות שלך תשתנה בהתאם. מאחר ואנחנו עושים 3-5 חזרות 3 פעמים בשבוע ומתעסקים בעלייה במאסה וכוח אין לנו המון צורך בפחמימות. לגבי הפרוקטוז, הכמויות הקטנות האלה יכולות למלא מאגרים בכבד ככה שאם אנחנו כבר מתעסקים בשטויות, שאר הפחמימות יכולות ללכת למקומות אחרים. סיבים לא נחשבים בספירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית