עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר הסבר למה צריך 150 גרם פחמימה אם אני אוכל 5000 קלוריות ו300 400 גרם חלבון ביום? מה זה ייתן לי בדיוק?
אפשר להשיג מספיק אינסולין בשביל להיות אנאבולי מחלבון.לא להיות בקטוזיס/מספיק אינסולין להיות "אנאבולי", אם אני זוכר נכון לייל רשם את זה ב Ketogenic Diet בספר
מה נסגר עם הכליות? עוד שנייה ישנו לך את התואר בצד ל"ליצן כליות"מה לגביי הנזקים הכלכליים ?
ויותר חשוב הכליות שלך?
שוב אלו מנגנונים שתלויים מהרבה פרמטרים.גם לי זה לא מובן. לפחות לא עניין הקטוזיס. אם אתה לא בצום, ואוכל מספיק- למה שהגוף לא יעשה גלוקונאוגנזה- יהיה לך אחלה גלוקוז- אחלה אינסולין והכל טוב? למה שיהיה ייצור גופי קטו אם תמיד יש חלבון שיהפוך לגלוקוז?
הגוף לא עומד בעומס? לא מספיק לייצר מספיק גלוקוז?
אפשר להשיג מספיק אינסולין בשביל להיות אנאבולי מחלבון.
מה נסגר עם הכליות? עוד שנייה ישנו לך את התואר בצד ל"ליצן כליות"
אפשר לראות את הביסוס?יש לך ביסוס לקטע עם הכליות, גם צריכת מלח לאורך זמן קצר לא גורמת נזק רציני.
אבל צריכה לאורך זמן כן.
אפשר לראות את הביסוס?
של צריכת חלבוןלנזקים של צריכת מלח?
כן אבל אתה מסתכל על פחמימות בתור סה"כ פחמימות אבל זה הרבה יותר מזה, כי אתה צורך ירקות ואלו לא בדיוק "פחמימות רגילות" :אתה שוכח שני דברים,
א. יש לך 30-50 גרם פחמימה ביום יום בתזונה כזו.
ב. בעלייה משקל יש לך העמסות של 48 שעות.
לא הבנתי מה הבעיה אם תדלל טיפה גליקוגן על מאזן חיובי ב5 ימים, מה אמור לקרות.
של צריכת חלבון
מסכים, אם אתה עושה אירובי צריכת הפחמימות שלך תשתנה בהתאם. מאחר ואנחנו עושים 3-5 חזרות 3 פעמים בשבוע ומתעסקים בעלייה במאסה וכוח אין לנו המון צורך בפחמימות. לגבי הפרוקטוז, הכמויות הקטנות האלה יכולות למלא מאגרים בכבד ככה שאם אנחנו כבר מתעסקים בשטויות, שאר הפחמימות יכולות ללכת למקומות אחרים. סיבים לא נחשבים בספירהכן אבל אתה מסתכל על פחמימות בתור סה"כ פחמימות אבל זה הרבה יותר מזה, כי אתה צורך ירקות ואלו לא בדיוק "פחמימות רגילות" :
א. יש שם סיבים
ב. יש שם פרוקטוז
כמו שאמרתי אם תכניס את כל הפרמטרים הללו יחד ואתה לא עושה אירובי אז 300-350 גרם חלבון יספיקו לך כנראה ביום (אם אתה מעל 100 ק"ג אז כנראה שיותר בכיוון ה 400 גרם חלבון). אם אתה עושה אירובי אז תתחיל לכוון הרבה יותר גבוה, תלוי בעצימות של האירובי וכמה דקות בשבוע אתה עושה, אפשר בקלות גם להגיע למצב של 500 גרם חלבון ביום וזה כבר ממש מטורף.