עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי. תודה. ומה היחס בדיאטת AD? אי אפשר לעשות אותו כזה שלא יגרום לקטוזיס? או שזה כבר הופך לPSMF?אני חושב שזה תלוי ביחס שומן:חלבון שתאכל.
גם במאזן חיובי או נטרלי אם יש לך אחוז גבוה של שומן בתפריט ואחוז נמוך של פחמימות, אתה תהיה בקטוזיס. ראה דיאטות קטוגניות שנותנים לחולי אפילפסיה - הם עם אחוז מאוד גבוה של שומן, אבל הם לא נועדו להפחית במשקל, ההיפך, הילדים האלה אמורים לגדול למרות הדיאטה הזאת. אבל מקפידים שם שלא יהיה כמות גדולה מדי של חלבון אחרת זה באמת יכול לחרבן את הקטוזיס (כנראה שעל ידי עודף גלוקונאוגנזה).
תביא את המלא, אבסרקטים זה כמו פרומו לסרט, אין קשר בין הפרומו לסרט עצמו.סתם בחיפוש ראשוני.
http://www.bmj.com/content/325/7361/408.5.extract
אבל זה לא העניין, אני בכלל לא יודע אם יש מחקרים לאורך זמן שבדקו צריכה גדולה של חלבון לאורך זמן.
אבל אני לא רואה שום תועלת של אכילת פי4 חלבון ממשקל גוף.
כמה אתה משלם על אוכל ביום? קילו בשר טחון ותבנית ביצים אני משיג לך ביחד ב45 שקל בסופרמרקט ליד הבית שלי. זה יוצא בערך 350 גרם חלבון ו 3800 קלוריות. תוסיף לזה טחינה, שמן זית ואולי איזה גביע שמנת ב3 שקל וזה יוצא 50-55 שקל בשביל 5000 קלוריות+ בכיף. אני לא אומר שזה שיא הגיוון אבל אין לי שום בעיה שכל יום שלי ייראה פחות או יותר ככה במחיר הזה.זו דיאטה יקרה מאוד בנוסף ומגבילה בסוגי המאכלים (למרות ההעמסות אחת ל...)
לפעמים כבר באבסטרקט הם כבר מפילים את עצמם. כמו בלינק של עידן, יש שם מחקר מאוד עדכני מ1988 שכל מה שהוא הראה זה שאתה אוכל יותר חלבון, אתה מפריש יותר Uric Acid שזה תוצר פירוק של חלבון. מדהיםתביא את המלא, אבסרקטים זה כמו פרומו לסרט, אין קשר בין הפרומו לסרט עצמו.
וכדי לחסוך לך חיפושים, אנשים שמתעסקים בזה כל החיים ניסו למצוא רפרנסים כאלו ולא מצאו, לייל אפילו הכניס ב PROTEIN BOOK שלו רפרנסים שמראים שחלבון תרם לחולי כליות מסויימים בתיפקוד הכילייתי.
מסכים. זה כמו שאני אצא נגד ויטמין C עם זה:תביא את המלא, אבסרקטים זה כמו פרומו לסרט, אין קשר בין הפרומו לסרט עצמו.
וכדי לחסוך לך חיפושים, אנשים שמתעסקים בזה כל החיים ניסו למצוא רפרנסים כאלו ולא מצאו, לייל אפילו הכניס ב PROTEIN BOOK שלו רפרנסים שמראים שחלבון תרם לחולי כליות מסויימים בתיפקוד הכילייתי.
כמה אתה משלם על אוכל ביום? קילו בשר טחון ותבנית ביצים אני משיג לך ביחד ב45 שקל בסופרמרקט ליד הבית שלי. זה יוצא בערך 350 גרם חלבון ו 3800 קלוריות. תוסיף לזה טחינה, שמן זית ואולי איזה גביע שמנת ב3 שקל וזה יוצא 50-55 שקל בשביל 5000 קלוריות+ בכיף. אני לא אומר שזה שיא הגיוון אבל אין לי שום בעיה שכל יום שלי ייראה פחות או יותר ככה במחיר הזה.
ההורים קונים את הבשר, אני קונה את הביצים, העמסות, אוכל בחוץ וכו'. מה זה משנה מי משלם? יש לך ויכוח על המחיר או על כמה אני ספציפית משלם? אם כן אז תפתח דיון "כמה עודד משלם בסופר", הנושא כרגע זה כמה עולה יום בAD.אם אתה נהנה לאכול כל יום קילו בשר טחון וקרטון ביצים לך על זה. לי יש חשד שהאוכל שלך עולה ה-ר-ב-ה יותר, אבל ההורים משלמים.
אם אתה נהנה לאכול כל יום קילו בשר טחון וקרטון ביצים לך על זה. לי יש חשד שהאוכל שלך עולה ה-ר-ב-ה יותר, אבל ההורים משלמים.
ההורים קונים את הבשר, אני קונה את הביצים, העמסות, אוכל בחוץ וכו'. מה זה משנה מי משלם? יש לך ויכוח על המחיר או על כמה אני ספציפית משלם? אם כן אז תפתח דיון "כמה עודד משלם בסופר", הנושא כרגע זה כמה עולה יום בAD.
אני פשוט טוען שיום AD לא עולה 50-60 שקל ליום. אין מצב שאדם שפוי בדעתו יאכל כל יום קילו בשר וקרטון ביצים. כל יום. ואם כן אז הוא באמת סוג של בילדר כמו שעידן אמר. אתה חייב לגוון. הלכת ל-BBB בשביל לגוון, כבר הוצאת 38 שקל על 300 גרם. הלכת למג'יק בשביל לגוון, כבר הוצאת 40 שקל.
חיים, איזה גיוון אי אפשר עם הדיאטה הזאת לאכול צ'יפס ליד או אפילו את הלחמניות. אולי רק את ההמבורגר ולשתות איזה דיאט קולה עם סלט ליד אחרי שהוצאת את העגבניות.
כרגע אני מוגבל תקציב וזה מה שאני עושה. רוצה להעביר ביקורת על השפיות שלי אחי?אני פשוט טוען שיום AD לא עולה 50-60 שקל ליום. אין מצב שאדם שפוי בדעתו יאכל כל יום קילו בשר וקרטון ביצים. כל יום. ואם כן אז הוא באמת סוג של בילדר כמו שעידן אמר. אתה חייב לגוון. הלכת ל-BBB בשביל לגוון, כבר הוצאת 38 שקל על 300 גרם. הלכת למג'יק בשביל לגוון, כבר הוצאת 40 שקל.
אם אתה בוחר לצאת לאכול ו"לגוון" זה סבבה, אבל זה לא תכנית תזונה. תפריט זה לא דבר מגוון, זה פשוט תפריט. אם אתה מדבר על תפריט מסויים ומבקר את העלות שלו, אז תתייחס אליו ולא לאיש קש שהמצאת. אם הגישה שלך לתזונה זה פשוט לאכול מה שבא בלי מסגרת זה גם מקובל אבל זה לא שייך לדיון, שהוא להזכירך, AD.
אפשר להתבסס על בשר.
אבל אם אתה מכניס גם כמות גדולה של פירות וירקות.
וגם קצת לחם (כיכר) וגבינה ואז באמת אין בעיה.
אבל ברצינות לא לאכול בכלל לחם לא נראה לי אנושי.