הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם חושבים על Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
זה עובד? אפשר לעלות בשריר בלי שומן?
וצריך לחכות שלושה שבועות איתה לפני שמתחילים מסה?

נערך לאחרונה:
אני חושב שזה תלוי ביחס שומן:חלבון שתאכל.
גם במאזן חיובי או נטרלי אם יש לך אחוז גבוה של שומן בתפריט ואחוז נמוך של פחמימות, אתה תהיה בקטוזיס. ראה דיאטות קטוגניות שנותנים לחולי אפילפסיה - הם עם אחוז מאוד גבוה של שומן, אבל הם לא נועדו להפחית במשקל, ההיפך, הילדים האלה אמורים לגדול למרות הדיאטה הזאת. אבל מקפידים שם שלא יהיה כמות גדולה מדי של חלבון אחרת זה באמת יכול לחרבן את הקטוזיס (כנראה שעל ידי עודף גלוקונאוגנזה).
הבנתי. תודה. ומה היחס בדיאטת AD? אי אפשר לעשות אותו כזה שלא יגרום לקטוזיס? או שזה כבר הופך לPSMF?

זו דיאטה יקרה מאוד בנוסף ומגבילה בסוגי המאכלים (למרות ההעמסות אחת ל...)

סתם בחיפוש ראשוני.
http://www.bmj.com/content/325/7361/408.5.extract
אבל זה לא העניין, אני בכלל לא יודע אם יש מחקרים לאורך זמן שבדקו צריכה גדולה של חלבון לאורך זמן.

אבל אני לא רואה שום תועלת של אכילת פי4 חלבון ממשקל גוף.
תביא את המלא, אבסרקטים זה כמו פרומו לסרט, אין קשר בין הפרומו לסרט עצמו.
וכדי לחסוך לך חיפושים, אנשים שמתעסקים בזה כל החיים ניסו למצוא רפרנסים כאלו ולא מצאו, לייל אפילו הכניס ב PROTEIN BOOK שלו רפרנסים שמראים שחלבון תרם לחולי כליות מסויימים בתיפקוד הכילייתי.

זו דיאטה יקרה מאוד בנוסף ומגבילה בסוגי המאכלים (למרות ההעמסות אחת ל...)
כמה אתה משלם על אוכל ביום? קילו בשר טחון ותבנית ביצים אני משיג לך ביחד ב45 שקל בסופרמרקט ליד הבית שלי. זה יוצא בערך 350 גרם חלבון ו 3800 קלוריות. תוסיף לזה טחינה, שמן זית ואולי איזה גביע שמנת ב3 שקל וזה יוצא 50-55 שקל בשביל 5000 קלוריות+ בכיף. אני לא אומר שזה שיא הגיוון אבל אין לי שום בעיה שכל יום שלי ייראה פחות או יותר ככה במחיר הזה.

---------- התגובה התווספה ב 19:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:47 ----------

וכדי לחסוך לך חיפושים, אנשים שמתעסקים בזה כל החיים ניסו למצוא רפרנסים כאלו ולא מצאו, לייל אפילו הכניס ב PROTEIN BOOK שלו רפרנסים שמראים שחלבון תרם לחולי כליות מסויימים בתיפקוד הכילייתי.
לפעמים כבר באבסטרקט הם כבר מפילים את עצמם. כמו בלינק של עידן, יש שם מחקר מאוד עדכני מ1988 שכל מה שהוא הראה זה שאתה אוכל יותר חלבון, אתה מפריש יותר Uric Acid שזה תוצר פירוק של חלבון. מדהים

מסכים. זה כמו שאני אצא נגד ויטמין C עם זה:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15000301
http://jama.ama-assn.org/cgi/content/abstract/281/15/1415
http://jasn.asnjournals.org/cgi/content/abstract/10/4/840
אבל אני לא. ואני מת לגישה למלא. אם למישהו יש- אנא שטפו. ביל סטאר מחכה בקוצר רוח 😛

נערך לאחרונה:
כמה אתה משלם על אוכל ביום? קילו בשר טחון ותבנית ביצים אני משיג לך ביחד ב45 שקל בסופרמרקט ליד הבית שלי. זה יוצא בערך 350 גרם חלבון ו 3800 קלוריות. תוסיף לזה טחינה, שמן זית ואולי איזה גביע שמנת ב3 שקל וזה יוצא 50-55 שקל בשביל 5000 קלוריות+ בכיף. אני לא אומר שזה שיא הגיוון אבל אין לי שום בעיה שכל יום שלי ייראה פחות או יותר ככה במחיר הזה.

אם אתה נהנה לאכול כל יום קילו בשר טחון וקרטון ביצים לך על זה. לי יש חשד שהאוכל שלך עולה ה-ר-ב-ה יותר, אבל ההורים משלמים.

אם אתה נהנה לאכול כל יום קילו בשר טחון וקרטון ביצים לך על זה. לי יש חשד שהאוכל שלך עולה ה-ר-ב-ה יותר, אבל ההורים משלמים.
ההורים קונים את הבשר, אני קונה את הביצים, העמסות, אוכל בחוץ וכו'. מה זה משנה מי משלם? יש לך ויכוח על המחיר או על כמה אני ספציפית משלם? אם כן אז תפתח דיון "כמה עודד משלם בסופר", הנושא כרגע זה כמה עולה יום בAD.

מי שאוכל ככה הוא סוג של בילדר, במקום עוף ואורז הוא אוכל בשר טחון וביצים.
בסופו של דבר הבילדר יחפש איך לענות את עצמו כדי להרגיש מיוחד.

ההורים קונים את הבשר, אני קונה את הביצים, העמסות, אוכל בחוץ וכו'. מה זה משנה מי משלם? יש לך ויכוח על המחיר או על כמה אני ספציפית משלם? אם כן אז תפתח דיון "כמה עודד משלם בסופר", הנושא כרגע זה כמה עולה יום בAD.

אני פשוט טוען שיום AD לא עולה 50-60 שקל ליום. אין מצב שאדם שפוי בדעתו יאכל כל יום קילו בשר וקרטון ביצים. כל יום. ואם כן אז הוא באמת סוג של בילדר כמו שעידן אמר. אתה חייב לגוון. הלכת ל-BBB בשביל לגוון, כבר הוצאת 38 שקל על 300 גרם. הלכת למג'יק בשביל לגוון, כבר הוצאת 40 שקל.

אני פשוט טוען שיום AD לא עולה 50-60 שקל ליום. אין מצב שאדם שפוי בדעתו יאכל כל יום קילו בשר וקרטון ביצים. כל יום. ואם כן אז הוא באמת סוג של בילדר כמו שעידן אמר. אתה חייב לגוון. הלכת ל-BBB בשביל לגוון, כבר הוצאת 38 שקל על 300 גרם. הלכת למג'יק בשביל לגוון, כבר הוצאת 40 שקל.

חיים, איזה גיוון אי אפשר עם הדיאטה הזאת לאכול צ'יפס ליד או אפילו את הלחמניות. אולי רק את ההמבורגר ולשתות איזה דיאט קולה עם סלט ליד אחרי שהוצאת את העגבניות.

חיים, איזה גיוון אי אפשר עם הדיאטה הזאת לאכול צ'יפס ליד או אפילו את הלחמניות. אולי רק את ההמבורגר ולשתות איזה דיאט קולה עם סלט ליד אחרי שהוצאת את העגבניות.

זו לא דיאטה פשוטה, זה נכון. ולעזאזל, מה אני, פוד פרוססור שאני צריך להכניס קרטון ביצים כל יום? אם אני בתור אחד שמכניס המון פחמימות (זולות) במאסה גומר את החודש עם הוצאה כספית של 2,000 שקל בחודש על אוכל, קשה לי להאמין שאנשים מצליחים להתמיד ב-5000 קלוריות AD על אותו סכום.

אם אתה בוחר לצאת לאכול ו"לגוון" זה סבבה, אבל זה לא תכנית תזונה. תפריט זה לא דבר מגוון, זה פשוט תפריט. אם אתה מדבר על תפריט מסויים ומבקר את העלות שלו, אז תתייחס אליו ולא לאיש קש שהמצאת. אם הגישה שלך לתזונה זה פשוט לאכול מה שבא בלי מסגרת זה גם מקובל אבל זה לא שייך לדיון, שהוא להזכירך, AD.

אפשר להתבסס על בשר.
אבל אם אתה מכניס גם כמות גדולה של פירות וירקות.
וגם קצת לחם (כיכר) וגבינה ואז באמת אין בעיה.

אבל ברצינות לא לאכול בכלל לחם לא נראה לי אנושי.

כרגע אני מוגבל תקציב וזה מה שאני עושה. רוצה להעביר ביקורת על השפיות שלי אחי?

אם אתה בוחר לצאת לאכול ו"לגוון" זה סבבה, אבל זה לא תכנית תזונה. תפריט זה לא דבר מגוון, זה פשוט תפריט. אם אתה מדבר על תפריט מסויים ומבקר את העלות שלו, אז תתייחס אליו ולא לאיש קש שהמצאת. אם הגישה שלך לתזונה זה פשוט לאכול מה שבא בלי מסגרת זה גם מקובל אבל זה לא שייך לדיון, שהוא להזכירך, AD.

נו עודד זה כמו שאני יגיד לך לעשות SS חצי שנה.
ואם לא העלת 100 קילו בסקוואט אז לא עשית את התוכנית, יש דברים שהם לא אפשריים.
ובן אדם לא צריך לסבול מאוכל.

אפשר להתבסס על בשר.
אבל אם אתה מכניס גם כמות גדולה של פירות וירקות.
וגם קצת לחם (כיכר) וגבינה ואז באמת אין בעיה.

אבל ברצינות לא לאכול בכלל לחם לא נראה לי אנושי.

חחח לא אמרת כלום (כיכר לחם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית