עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח לא אמרת כלום (כיכר לחם).
כרגע אני מוגבל תקציב וזה מה שאני עושה. רוצה להעביר ביקורת על השפיות שלי אחי?
כיכר לחם זה לא הרבה פחמימות.
אם כיכר לחם זה 750 גרם בערך, ובכל 100 גרם יש משהו כמו 35 גרם פחמימות, זה כבר חורג מתחום ה-AD או כל משהו דל פחמימה.
נו ברור לפעמים צריך לגוון. לפעמים יש לי רק חצי קילו בשר, אז אני לוקח את ה15 שקל שהחצי השני שווה לי וקונה 400 גרם עמק ומחסל בדרך לעבודה או משהו. צריך להתגמש אחי.השפיות שלך התפוגגה לגמרי עוד כשבחרת את התוכנית הזאת לאורך זמן. ואני יודע שאתה מחסל חבילות גבינה צהובה בסתר ולא אוכל כל יום תבנית ביצים. 🥷
מי סובל? אתה החלטת. אני נהנה מאוכל יותר מאי פעם ולאכול כמות גדולות של בשר גורם לך להרגיש כמו מלך.נו עודד זה כמו שאני יגיד לך לעשות SS חצי שנה.
ואם לא העלת 100 קילו בסקוואט אז לא עשית את התוכנית, יש דברים שהם לא אפשריים.
ובן אדם לא צריך לסבול מאוכל.
אם כיכר לחם זה 750 גרם בערך, ובכל 100 גרם יש משהו כמו 35 גרם פחמימות, זה כבר חורג מתחום ה-AD או כל משהו דל פחמימה.
זה דל פחמימה, ביחס אליי.
זה הכמות שבן אדם בוגר זקוק לה כדי לעבור את גיל 35.
בגלל זה בני האדם הקדמונים מתו בגיל צעיר.
אין הצדקה לבצע את הדיאטה הזאת לטווח ארוך ובטח שלא במאסה.
בייחוד כשיש תחליף - זול וטעים (מגוון מזונות גדול)
בחיטוב אפשר להבין את האסטרטגיה של הדיאטה לזמן מוגבל.
כן, קילו בשר עולה פה 35, ביצים 10, עמק זה 40 שקל לקילו. אבל זה רק אם אתה הולך למעדנייה ומבקש שיארזו ולא קונה את הגבינה שאורזים במקרר כמו מפגרשוגרזאזא - אתה לא גר בהרצליה? 400 ג' עמק ב-15 שקל? קילו בשר טחון ותבנית ביצים ב-45? אין פלא שכולם שם טחונים. וד"א מה עם ירקות? בשביל 30 גרם סיבים צריך לא מעט...
לנזקים של צריכת מלח?