הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם חושבים על Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
זה עובד? אפשר לעלות בשריר בלי שומן?
וצריך לחכות שלושה שבועות איתה לפני שמתחילים מסה?

נערך לאחרונה:
כרגע אני מוגבל תקציב וזה מה שאני עושה. רוצה להעביר ביקורת על השפיות שלי אחי?

השפיות שלך התפוגגה לגמרי עוד כשבחרת את התוכנית הזאת לאורך זמן. ואני יודע שאתה מחסל חבילות גבינה צהובה בסתר ולא אוכל כל יום תבנית ביצים. 🥷

אם כיכר לחם זה 750 גרם בערך, ובכל 100 גרם יש משהו כמו 35 גרם פחמימות, זה כבר חורג מתחום ה-AD או כל משהו דל פחמימה.

זה דל פחמימה, ביחס אליי.
זה הכמות שבן אדם בוגר זקוק לה כדי לעבור את גיל 35.
בגלל זה בני האדם הקדמונים מתו בגיל צעיר.

השפיות שלך התפוגגה לגמרי עוד כשבחרת את התוכנית הזאת לאורך זמן. ואני יודע שאתה מחסל חבילות גבינה צהובה בסתר ולא אוכל כל יום תבנית ביצים. 🥷
נו ברור לפעמים צריך לגוון. לפעמים יש לי רק חצי קילו בשר, אז אני לוקח את ה15 שקל שהחצי השני שווה לי וקונה 400 גרם עמק ומחסל בדרך לעבודה או משהו. צריך להתגמש אחי.

---------- התגובה התווספה ב 21:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:12 ----------

נו עודד זה כמו שאני יגיד לך לעשות SS חצי שנה.
ואם לא העלת 100 קילו בסקוואט אז לא עשית את התוכנית, יש דברים שהם לא אפשריים.
ובן אדם לא צריך לסבול מאוכל.
מי סובל? אתה החלטת. אני נהנה מאוכל יותר מאי פעם ולאכול כמות גדולות של בשר גורם לך להרגיש כמו מלך.

אם כיכר לחם זה 750 גרם בערך, ובכל 100 גרם יש משהו כמו 35 גרם פחמימות, זה כבר חורג מתחום ה-AD או כל משהו דל פחמימה.

תיקון קליל .... ב100 גרם לחם אחיד יש איזה 50 גרם פחמימה

שוגרזאזא - אתה לא גר בהרצליה? 400 ג' עמק ב-15 שקל? קילו בשר טחון ותבנית ביצים ב-45? אין פלא שכולם שם טחונים. וד"א מה עם ירקות? בשביל 30 גרם סיבים צריך לא מעט...

זה דל פחמימה, ביחס אליי.
זה הכמות שבן אדם בוגר זקוק לה כדי לעבור את גיל 35.
בגלל זה בני האדם הקדמונים מתו בגיל צעיר.

לא אוכל לחם. ניפגש עוד שנתיים, נראה אם אני אשרוד עד 35.

בגדול אני בצד של עודד ומורן (אני חושב?)

סה"כ נראה שזה עובד טוב, ויש אנשים שמרגישים הרבה יותר טוב עם הדיאטה שלהם כשהם מתבססים על מוצרי בשר וחלב במקום על וריאציות פחמימה שונות.

אין הצדקה לבצע את הדיאטה הזאת לטווח ארוך ובטח שלא במאסה.

בייחוד כשיש תחליף - זול וטעים (מגוון מזונות גדול)

בחיטוב אפשר להבין את האסטרטגיה של הדיאטה לזמן מוגבל.

אין הצדקה לבצע את הדיאטה הזאת לטווח ארוך ובטח שלא במאסה.

בייחוד כשיש תחליף - זול וטעים (מגוון מזונות גדול)

בחיטוב אפשר להבין את האסטרטגיה של הדיאטה לזמן מוגבל.

הקטע שהמחבר של הספר לא מתייחס לזה כאל דיאטה זמנית אלא כאורך חיים. זתאמרת לאכול ככה כל הזמן עם שינויים בכמות למטרת מסה\חיטוב.
מה שאני לא מסכים איתו שהוא מציג את זה כמשהו גמיש ולא מעיק.. אני חושב שזה גרוע כמו דיאטה של בילדרים או אפילו יותר.
בקיצור תאכלו את ההמבורגר עם הלחמניה 🖕

שוגרזאזא - אתה לא גר בהרצליה? 400 ג' עמק ב-15 שקל? קילו בשר טחון ותבנית ביצים ב-45? אין פלא שכולם שם טחונים. וד"א מה עם ירקות? בשביל 30 גרם סיבים צריך לא מעט...
כן, קילו בשר עולה פה 35, ביצים 10, עמק זה 40 שקל לקילו. אבל זה רק אם אתה הולך למעדנייה ומבקש שיארזו ולא קונה את הגבינה שאורזים במקרר כמו מפגר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית