הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תפריט לחיטוב רוצה ביקורת

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
חישבתי לפי הנוסחה הרשומה המדריך לחיטוב ואני מוציא 2074 (לא כולל אימון או ריצה)
הנה התפריט שהרכבתי אני רוצה ביקורת בעיקר מה שמעניין אותי לגבי הפחמימות אם יש יותר מידי כמה צריך לשים וכל זה וגם שומנים

93117502.png

כמה אתה שוקל?

אני הייתי מוריד פחמימה ומוסיף שומן.
אתה אמור לצרוך משהו כמו 2גר חלבון לכל קג משקל בחיטוב, ואלא אם כן אתה שוקל 70~ אתה לא מגיע לערכים אלו.

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 73 ולכן אני מגיע במדויק לערכים האלה.
לגבי הפחמימה כמה גרם פחמימה אני אמור לצרוך בחיטוב? (אני יודע שפעם שבושעיים עושים העמסה של פחמימות )

תעלה את השומן ל80~ ואת הפחמימה תוריד ל150~
אגב אל תיקח את המילה שלי ב100% זה מידע אישי ואיך שאני עשיתי חיטוב, יכול להיות שאני טועה.

• פותח/ת השרשור
לגבי הפחמימה אני אוריד אבל אני לא חושב שצריך לעלות את השומן כי צריך להיות 20%+- וכבר עכשיו זה 28%
אפשר עוד תגובות?

לפי המדריך לחיטוב שומן לא צריך להיות +- 20% אלא לפחות 20% מהסה''כ - אז אתה בהחלט יכול להוסיף עוד שומן ולהפחית בפחמימות. אני חושבת שהעצה של Philip די טובה - אלא אם כן תראה שנורא קשה לך עם 150 גר' פחמימה ואתה חייב יותר כדי להרגיש שמח וטוב לב.
אם סתם תוריד פחמימות ולא תוסיף שומן - הגירעון הקלורי שלך יגדל. אם זה רצוי או לא - תחליט לבד.

נערך לאחרונה:
אגב, שאלה למשה או מישהו שמבין, האם זה טוב בחיטוב להוריד בכלל את הפחמימות, עד נניח 20-40 גר ליום מקסימום? ולהיות על מאזן שלילי של 600~ קלוריות תוך הקפדה על משהו כמו 2.5 גר חלבון לכל קג והשאר שומן?

אגב, שאלה למשה או מישהו שמבין, האם זה טוב בחיטוב להוריד בכלל את הפחמימות, עד נניח 20-40 גר ליום מקסימום? ולהיות על מאזן שלילי של 600~ קלוריות תוך הקפדה על משהו כמו 2.5 גר חלבון לכל קג והשאר שומן?

כן, אבל תהיה צריך לעשות העמסות בתדירות יותר גבוהה.
זו דיאטה דלה בפחמימה והרבה דיאטות מתבססות על זה- AD, CC, UD..

• פותח/ת השרשור
השאלה אם תוכל לתפקד על 30 גר פחמימות

לנושא: לא מצאתי דרך להוריד את הפחמימה ועדיין להשאר על 1800 קלוריות+ מישהו יכול ליעץ?
חשבתי להוריד את ה2 לחמניות ל4 פרוסות לחם אבל אז חסרות 300קלוריות

נערך לאחרונה:
תוסיף בשר או גבינה צהובה.
אתה צריך יותר שומן וחלבון.

עזוב שבכלל לדעתי אין לך ממה לחטב ממה שאני זוכר ושאתה בכלל זקוק למאסה..

אבל זו רק דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית