הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אהלן אהלן, אולי חלקכם מכירים אותי מ2007-2008 בפורום המתחרה לילדי בייספס

Antonator

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
287
66
0

תמונות עדכניות יותר:

מתאמן כבר די הרבה זמן כמעט נטו פאוורליפטינג וכמה תרגילים כמו בנט אוברים ומיליטארי ב1-5 חזרות ולפעמים לכיף ולהתרעננות עושה אימוני מתח-מקבילים בלבד. העלתי ל********* את התמונות ויצאתי נגד הבודיבילדינג, אז לא ממש התקבלתי בברכה בחזרה שם חח

ברוך הבא. אני מציע חיטוב עד 45 קילו ולעבור לרוטינת יד קדמית בשביל לחזק את האיזורים החלשים. בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא. אני מציע חיטוב עד 45 קילו ולעבור לרוטינת יד קדמית בשביל לחזק את האיזורים החלשים. בהצלחה!
רק בתנאי שאתה מורח אותי במר ישראל החטוב והולך איתי לבחור את התחתונים לתחרות:79nb:

עזוב, במחשבה שנייה - גם אז לא חח

ברוך הבא, אני מחכה לסירטון של הדדליפט, רצות שמועות 😃

• פותח/ת השרשור
על זה שעברתי מבודיבילדינג לפאוורליפטינג אמרו לי בפורום המתחרה לילדי בייספס דברים כמו "עוד מעט תגיד שנמאס לך מפאוורליפטינג ותעבור לסומו"...

לא נורא חבר, הגעת לבית חם, אמרתי לעודד AKA הטבעוני להביא אותך ולגאול אותך מייסורך.

מיזלמן נהיית לי אדר2? מיזלמן קור?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא נורא חבר, הגעת לבית חם, אמרתי לעודד AKA הטבעוני להביא אותך ולגעול אותך מייסורך.
ותפסיק כבר להגיב בפורום בודיבילדינג, מה אתה רב שם עם לובשי חוטיני עם חזה מגולח חח?!

נערך לאחרונה:
מיזלמן הארד קור LOL
אנחנו נכניס קצת עברית לכל הWL/PL/BB-ים למיניהם.
למרות שאני בכלל בעד אנגלית. עברית זה לתפילות.

אני מעדיף שתרשום שאני דביל מאשר שתתקן לי באדום, אני מרגיש כאילו בודקים לי מבחנים זה טראומה

ברוך הבא, אנחנו מעדיפים שתעלה סרטונים.
בשביל לראות גברים שמנים בלי חולצה אנחנו יכולים להסתכל במראה.

חחחחח, משעשע.

זה הפורום האיכותי לאלה שאוהבים חדרי כושר ולא האיזור של ההליכונים. או האליפסות למינהן

ברוך הבא.

אני "מכיר" אותך נראה לי. אתה מטאליסט נכון? (רוסי, ממש מפתיע 😛 )
ראיתי אותך לפעמים בפייסבוק לא זוכר דרך מי 🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית