עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האחיזה הא-סימטרית של המוט באחיזה משולבת גורמת לעומסים שונים בכל צד של הגוף
בגדול זה לא ממש משנה כי הגוף תסגל ללחץ כמו לכל דבר אחר ולרב משתמשים באחיזה משולבת רק בסט העבודה הכבד ומקסימום בסט חימום שלפניו..
ז"א רק עם משקלים ממש כבדים
רב הנפח והעבודה בדדליפט עובדים עם אחיזה רגילה ככה שזה ממש לא קריטי
לא יודע איך אנשים עושים את ההוק גריפ הזה. יש מצב הבוהן שלי פשוט נורא קצרה, אבל אני פשוט לא מצליח לסגור את היד עד הסוף אני באמת מרגיש שנתלשת לי הציפורן. אבל חייב להאמין לריפ שאומר שזה עדיף,
ובכל מקרה אחיזה משולבת נראת לי לא טבעית משהו...
כרגע מצליח להתקדם עם אחיזה רגילה בכל אופן, יש עצה לגבי ההוק? יכול להיות שזה פשוט לא מתאים
ליד שלי או שאני סתם מתבכיין?
ואם אני עושה סט חימום אחד לפני המשקל עבודה (אני גם ככה נכנס גמור לדדליפט אחרי כל הסקוואטים והדחיקות) אתה לא חושב שזה ישפיע בטווח הארוך? לא יודע למה זה נראה לי כל כך לא טבעי..
אני משתדל למשוך כמה שיותר שאני יכול באחיזה ישרה בחימום, לפעמים זה יותר קל לפעמים יותר קשה. השאלה אם יש טעם לעבוד על אחיזה לא במסגרת הדדליפט?לעבוד על זה
האחיזה מתחזקת כמו כל דבר אחר
בהלעה פרוגרסיבית במשקלי העבודה
תנסה בחימום כל פעם את הסט האחרון שאתה מחזיק באחיזה רגילה להעלות ב 2.5 קילו כל אמיון דדליפט [בין היתר גם סט העבודה אמור להיות כבד יותר כל אימון - 2 אימונים ברמה שלך [מתאמן בינוני]]
ואם זה לא עוזר אתה יכול לדוגמא לשים אתה מוט בראק בגובה אמצע הירך~ ככה שלמשוך את זה זה לא בעיה.. ממש טווח תנועה אפסי ורק להחזיק את המוט ולאמן ממש את האחיזה
מתח עם משקל עשה לי פלאיםאני משתדל למשוך כמה שיותר שאני יכול באחיזה ישרה בחימום, לפעמים זה יותר קל לפעמים יותר קשה. השאלה אם יש טעם לעבוד על אחיזה לא במסגרת הדדליפט?
tuxlight, אני מתעניין באחיזה של ההוק, יש לך קישורים לסרטונים שמראים את האחיזה הזו?