הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני מתאמן בתוכנית SS , עכשיו יש לי בעיה במכון שבסווקאט דבר ראשון הכלוב מאעפן וגם אין מוטות שכביכול שומרות עלייך .

אני יודע שאי אפשר להשוות סקוואט חופשי לסווקאט בסמית משין , יש לנו עוד מכשיר בחדר כושר , שזה כמו כלוב אבל המוט הוא מחובר למכשיר (אבל זה לא סמית משין שהוא הולך רק למעלה למטה , אלא גם זז קדימה ואחורה) רציתי לדעת אם אני יעשה במכשיר הזה , איזה שרירים עובדים בחופשי שלא עובדים פה ?

ובכלליות איזה שרירים לא עובדים חזק בסמית משין כמו שעובדים חזק בחופשי ?

נראלי אני יעבור מסקוואט חופשי לסקוואט באחד מהמכשירים האלה , ויוסיף תרגילים לשרירים שלא עובדים חזק במכשירים האלה .

אני מתאמן בתוכנית SS , עכשיו יש לי בעיה במכון שבסווקאט דבר ראשון הכלוב מאעפן וגם אין מוטות שכביכול שומרות עלייך .

אני יודע שאי אפשר להשוות סקוואט חופשי לסווקאט בסמית משין , יש לנו עוד מכשיר בחדר כושר , שזה כמו כלוב אבל המוט הוא מחובר למכשיר (אבל זה לא סמית משין שהוא הולך רק למעלה למטה , אלא גם זז קדימה ואחורה) רציתי לדעת אם אני יעשה במכשיר הזה , איזה שרירים עובדים בחופשי שלא עובדים פה ?

ובכלליות איזה שרירים לא עובדים חזק בסמית משין כמו שעובדים חזק בחופשי ?

נראלי אני יעבור מסקוואט חופשי לסקוואט באחד מהמכשירים האלה , ויוסיף תרגילים לשרירים שלא עובדים חזק במכשירים האלה .

תחליף מכון

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות ואני מאוד ישמח לתשובות לשאלות שלי , אם זה איזה שרירים לא עובדים חזק בסמית משין שעובדים חזק בסקוואט חופשי ?

ואיך יהיה סקוואט במכונה הזאת שדיברתי עליה ? שזה כמו כלוב רק שהמוט כן מחובר למכונה אבל הוא יכול ללכת קדימה אחורה ולא רק למעלה למטה .

הסקוואט בסמית משין ובמכונה שדיברתי עליה יש איזשהו אפקט מהסקוואט החופשי ? (אני חושב שקראתי מאמרים שאומרים שזה משחרר הורמון גדילה בסקוואט חופשי , זה קורה גם במכשירים שדיברתי עליהם ? )

• פותח/ת השרשור
לא ביקשתי פיתרונות לסקוואט חופשי , ביקשתי תשובות לשאלות , מי שיכול לענות לי לשאלות זה יעזור לי מאוד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית