הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לאימונים כושר ודיאטה

• פותח/ת השרשור D.J NOW
  • פורסם בתאריך
D

D.J NOW

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אז ככה לפני חודש וחצי חודשיים החלטתי לקחת את עצמי בידיים והתחלתי להתאמן תוך כדי דיאטה, המטרה העיקרית זה להוריד במשקל, אבל גם רוצה לפתח גוף, אם הדבר אפשרי יחד
בכל מקרה התחלתי 80 קילוגרם, על 183 גובה
היום אני
71 קילוגרם אותו גובה מן הסתם.

בכל מקרה מבחינת משקל אני חשבתי שאני יהיה מרוצה ממשקל כזה הבעיה שירדתי בכל האזורים בערך חוץ מהבטן איך אפשר להאיץ את ההורדה באזור הכרס.??
בנוסף לזה אני מתאמן בחדר כושר חוץ מאירובי עוד שעה שעה ורבע של משקולות ( אני בצבא אז יש לי זמן פנוי) בכל מקרה מה עדיף למשל ביד קידמית להרים משקולת של 8 קילו 18-16 חזרות או להרים משקולת של 10 12 חזרות? (אני עושה אירובי 40 דק כל יום של ריצה והליכה)

הבעיה העיקרית היא שאני לא יכול לפתח גוף כי אני לא אוכל הרבה דברים שיש בהם חלבון חוץ מביצים וגבינות, האם מי שלא אוכל רבה חלבון לא יעלה במסה?

ברוך הבא. מה שאתה צריך זה לקרוא קצת מאמרים שיסדרו לך את הראש לגבי האימונים והתזונה. כנס לפורטל מאמרים ותקרא את המאמרים הבסיסיים, משם יהיה קל יותר להתקדם.

1. שומן יורד מכל הגוף - לא ניתן להוריד מאזור ממוקד (אולי רק שאיבת שומן)
2. כדי לפתח שריר לא צריך לאכול "הרבה" חלבון. אתה כנראה יכול להעלות מסת שריר עם התזונה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית