הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פוסט תצוגת תוספים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
עשיתי סדר בחדר ומצאתי כל מיני שטויות וריכזתי הכל לתמונה אחת
יאללה אנשים לצלם את שלכם
🤪

IMG_0411.JPG

כל המוצרים שאתם מצלמים מלאים? או שזה קופסאות ריקות?
בשביל מה כ"כ הרבה 😣
לי יש רק חלבון וקריאטין..

לא הכי אהבתי את הטעם של אופטימום ואחרי שראיתי שאין להם באמת 24 גרם חלבון למנה עברתי לחלבון של ISS,אני גם די אוהב את הקריאטין מונו של אופטימום ועוד מעט שהוא יגמר אני מתחיל עם הפורמולת קריאטין של ISS שנקראת SATUR8,מחכה כבר לפתוח אותה:IZAVno6Ssw:

• פותח/ת השרשור
לא הכי אהבתי את הטעם של אופטימום ואחרי שראיתי שאין להם באמת 24 גרם חלבון למנה עברתי לחלבון של ISS,אני גם די אוהב את הקריאטין מונו של אופטימום ועוד מעט שהוא יגמר אני מתחיל עם הפורמולת קריאטין של ISS שנקראת SATUR8,מחכה כבר לפתוח אותה:IZAVno6Ssw:

אופטימום "נפלו" (והם לא) ב1.3 גרם פר סקופ, אתה באמת חושב שאם לא נכניס עוד דלי יצא יותר? אז תתפלא יכול לצאת יותר, זה דיי מעצבן שכל הזמן רושמים את זה כי זה לא בדיוק נכון ומייצג ואני אגיד עוד 4000 פעם, צריך להכניס סידרה של דליים (נגיד 50) ולעשות ממוצע ואז באמת אפשר להשמיץ כל חברה שתחפוץ, עד אז ידידי אופטימום ברמה מעולה, ISS גם כן וכל שאר החברים, הטעם לדעתי האישית גובר על כל "חריגה" גם אם היא קיימת באבקות חלבון כאלו ואחרות (כמובן בגדר הסביר).
אז אישית את הקרמל טופי פאדג' שאמור לצאת לאופטימום ב24 לחודש בארץ אני לא אחמיץ כי זה טעם אלוהי שאין לאף חברה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית