עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שמתי לב שאירובי מייד אחרי אימון אנאירובי זה קשה מאד (במיוחד נפשית אבל גם פיזית)- אבל ביום אחרי דווקא יש פחות אי נוחות ודומס מאשר אחרי אימון אנאירובי בלבד.זה תלוי באנאירובי שלך. אני מעדיף לדחוף את הכל לאותו יום, אנאירובי ואירובי (ולמות יום אחרי).
אחרי[/COLOR]אגב את הריצה לעשות לפני או אחרי האנארובי
אני שמתי לב שאירובי מייד אחרי אימון אנאירובי זה קשה מאד (במיוחד נפשית אבל גם פיזית)- אבל ביום אחרי דווקא יש פחות אי נוחות ודומס מאשר אחרי אימון אנאירובי בלבד.
כן זו היתה הכוונה שלי.כך שלדעתי שווה לנסות להתגבר על הקושי הפסיכולוגי ולשלב אירובי עם אנאירובי. זה גם חיסכון בזמן - למחרת לא צריך להגיע למכון בשביל הריצה (אני לא רצה בחוץ בד''כ) וגם נותן יום מנוחה שלם וההתאוששות טובה יותר.נראה לי שמינימונסטר התכוונה לזה שאם אתה רץ אחרי אימון אנארובי אי הנוחות למחרת נמנעת, לעומת אם אתה עושה רק אימון אנארובי.
תנסה ותראה מה מתאים לך יותר. אבל לבוא למכון במיוחד כדי לרוץ 20 דקות זה טרחה קצת.. עדיף לשים מוזיקת רצח ומשהו מעניין בטלויזיה ולרוץ אחרי אנאירובי אם אתה כבר שם 🤪יכול להיות שאת צודקת, אני רץ 20 דקות אחרי אנאירובי וקשה לי עם זה בעיקר מנטלית (גם כי לא עשיתי אירובי לפחות שנה). אולי אני אנסה להעביר את זה לימי המנוחה, השאלה איך זה יפגע באנאירובי.
מה זה?מונסטר, אם את חסרת זמן למה את לא עושה טבטה?
אני באמת חושבת להתחיל עכשיו לעשות גם אינטרוולים (פעם אינטרוולים ופעם ריצה ארוכה) וזו שיטה של אינטרוולים.. הבעיה בשיטה הספציפית הזאת היא שאין לי מד דופק וגם שהם לא ממליצים לרוץ על הליכון (ולקפוץ על הצדדים של הליכון אחרי ספרינט מטורף לא עושה לי את זה). מכל הבחינות האחרות זה דווקא נשמע טוב.http://www.tabataprotocol.com/
http://www.squidoo.com/tabatatraining
בדרך כלל אני לא ממליץ את זה לבחורות כי הן חלשות מידי (בעיקר באופי) , אבל נראה לי שאת תסדרי עם זה יופי. מה גם שזה יחסוך לך זמן.
אבל זה די שואה.
אגב שעון דופק - פולאר או שיש יותר טובים?אין צורך בהליכון. יש מליון וריאציות שונות שאפשר לעשות. בכל מקרה, כן צריך שעון דופק.
אני חשבתי לקנות. אבל הטובים יותר יקרים ואני מתקמצנת. הדגמים הפשוטים והזולים בעייתיים כי הם לא מתכווננים למשדר הספציפי ואז כל מי שרץ בסביבה עם שעון דופק משבש את המדידה שלך.את יכולה לעשות סקוואטים, פוש אפס ועוד מליון דברים אחרים.
בלי שעון דופק מתחילים (כמוך) בדרך כלל לא מגיעים למקסימום. זה באמת לא חובה, אבל אני חושב שלהתחלה צריך. את יכולה לנסות להשיג ממישהו.