הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממומלץ להתאמן יום אחרי אירובי?

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
אני רוצה לשלב ריצה פעם בשבוע לא משהו רציני אני אתחיל מ10 דקות עד שאני אגיע לאיזה 20-25 דקות ריצה
בקיצור עדיף לעשות את האירובי ואז לנוח יומיים ואז להתאמן א שאפשר יום אחרי לעשות אימון אנארובי?

ואיך שעון דופק עוזר לך להגיע למקסימום? הוא דוחף אותך בקילומטר האחרון?
באימון אינטרוואלים אם אני לא יכולה להישען על הידיים כדי לרדת לשכיבות שמיכה אני לא חושבת שישנה לי מה מראה המד דופק.
חוץ מזה שאם אני אתאמן עם coldfire כל המדידה לא תהיה שווה כלום. דופק הוא לא אינדיקציה.

הוא מאפשר לראות אם באמת הגעת למקסימום. יש אנשים שלא יודעים איך מקסימום מרגיש.

בהערכה גסה כן. יודע יותר טוב מההרגשה האישית של המתאמן.
-אני מדבר על מתאמנים מתחילים בלבד-

לי זה נראה כמו פריט מיותר. מתאמן חדור מוטיבציה, כמו מיני כאן, תוך מספר אימונים תדע מצויין את הגבולות שלה. מתאמן שלא חדור מוטיבציה אין לו הרבה מה לחפש באימוני אינטרוואלים.

אינטרוואלים זה סיוט. אלו אימונים שדורשים ממך להוציא את כל המיץ, ולפעמים גם את הקיבה. אתה לא יכול להכיר את המקסימום שלך כי, אם יורשה לי להיות מעט פלצנית, אתה אמור לגלות אותו כל אימון מחדש.

אני לא רואה טעם בשעון דופק כשבאימון בכלל אין לי זמן להסתכל עליו.

אני מסכים ולא מסכים.
אני חושב בדיוק כמוך רק שכן רואה בו צורך כדי "לכמת" את האימון. מה גם שאפשר להעריך איתו התקדמות בהתאוששות. על הדופק אני לא מתכנן להסתכל תוך כדי ספרינט אלא בהתאוששות.
בכל מקרה אני מסכים איתך כשמדובר במתאמנים חדורי מוטיבציה.
אני אישית אוהב את זה כדי להעריך התקדמות (מספרים עושים לי טוב) וכדי לגרום למתחילים להבין שיש עוד מיץ שאפשר לסחוט.

בגלל זה באימוני קרוספיט יש משתנה אחד בכל אימון, ובכל פעם שאתה מבצע את אותו האימון (אחת לזמן מה) אתה רואה את השיפור (בזמן, בחזרות/מרחק, או במשקל). אם אתה מתאמן, אפילו תקופה קצרה, ורואה שאתה לא משתפר, בזמנים לדוגמה, אז אתה יודע שיש עוד מיץ לסחוט.

יש אנשים שנוח להם עם השעון דופק, ויש אנשים שאוהבים ללכת איתו כדי שיחשבו שהם עושים כושר. כך או כך לדעתי זה ביזבוז כסף.

ואת ההתאוששות שלי אני מודדת ב"כמה זמן לוקח לי לזחול למתלחות".

גם אני חושב שבסופו של דבר זה בזבוז כסף. כמו שאמרתי, קבלתי אותו מתנה.
אני לא חושב שזה משהו ששווה קנייה. עדיף להשקיע את זה בנעליים.

גם אני חושב שבסופו של דבר זה בזבוז כסף. כמו שאמרתי, קבלתי אותו מתנה.
אני לא חושב שזה משהו ששווה קנייה. עדיף להשקיע את זה בנעליים.
😍 נעליים 😍

גם אני חושבת. יש לי למעלה משלושים זוגות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית