הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט LB וסקוואט HB

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אני שמתי לב בסרטונים שכשעושים LB אז האחיזה של המוט היא כשהאגודלים נמצאים מעל המוט (ז"א שהאגודלים אוחזים את המוט בדיוק כמו שאר האצבעות ולא בכיוון הנגדי לאצבעות כמו בבנץ לדוגמא) ובHB דווקא האגודלים נמצאים בכיוון הנגדי לשאר האצבעות.
יש לזה משמעות?
או שסתם עניין של נוחות?

פשוט ההיגיון אומר לי שהרבה יותר בטוח יהיה להחזיק את המוט כמו בבנץ'..

המוט יותר יציב והיד צריכה להיות ישרה,
זה לא אפשרי בלואו באר להחזיק אחיזה סגורה שהמרפקים+הפרק כף יד במצב כמו שצריך
כנס לפייסבוק של lbs או בספר SS יש תמונה איך צריכה להיות האחיזה+הסבר

• פותח/ת השרשור
חיפשתי בספר SS את הסיבה מדוע להחזיק עם האגודלים מעל למוט ולא מצאתי..
האמת שזה ניראה קצת כמו מחט בערימת שחט וגם בLBS בסרטון שמסביר את ההבדלים בין הסקוואטים לא ממש מופנה תשומת לב לעניין האגודלים.
למישהו יש אולי הסבר למה זה ככה כי זה ניראה לי קצת לא בטוח..
היום אני אנסה לעשות סקוואט עם אגודלים מעל המוט אבל סתם מתוך סקרנות הייתי רוצה שמישהו יענה לי.

תודה!

1.זה קשה אם אתה לא גמיש ויכול גם לפצוע אותך במפרק היד כשהמשקלים גבוהים כי אתה לא בדיוק תחשוב על האיזור הזה.
2.זה מאפשר לך לשמור על כיווץ בכך שאתה דוחף את המוט לתוך הגוף.

חיפשתי בספר SS את הסיבה מדוע להחזיק עם האגודלים מעל למוט ולא מצאתי..
האמת שזה ניראה קצת כמו מחט בערימת שחט וגם בLBS בסרטון שמסביר את ההבדלים בין הסקוואטים לא ממש מופנה תשומת לב לעניין האגודלים.
למישהו יש אולי הסבר למה זה ככה כי זה ניראה לי קצת לא בטוח..
היום אני אנסה לעשות סקוואט עם אגודלים מעל המוט אבל סתם מתוך סקרנות הייתי רוצה שמישהו יענה לי.

תודה!

ב-LB סקוואט המדף השרירי של הדלתא האחורית הוא זה שמחזיק את המוט,מתחת לספיינוס פרוסס.
הרעיון שעומד מאחורי זה הוא לשים את הדגש להחזקה של המוט בתמך השרירי המתואר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית