הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקיחת DHEA

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אז ככה, יש לי חבר ששוקל 67-68 על גובה 1.69 והוא מתאמן משהו כמו 7 שנים במתכונת AB
הוא על משהו כמו 8% שומן והוא אוכל ואוכל ומתאמן חזק אבל לא עולה במשקל גוף.
הוא שוקל להתחיל לקחת DHEA והוא לא יודע הרבה בקשר לזה.
מישהו יודע מה המינונים המומלצים?
כמה זמן זה סייקל של זה?
צריך PCT או משהו בסגנון?

נ.ב: אני יודע שזה חרטא אבל הוא בכל זאת רוצה לנסות.

---------- התגובה התווספה ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:15 ----------

הכדורים הם של 100 מ"ג

100 מ"ג ???
אולי אתה מתכוון במקרה ל-Deca ?
וחייב בPCT ...
אולי עדיף שיכנס לכאן ויקרא את המדריך למתחילים לפני שהוא הורס לעצמו את הבריאות ואת הגוף.

פרו הורמונים לא הורסים פחות או יותר, דווקא בגלל שהם מהונדסים בשביל להיות חוקיים ואין עליהם מי יודע מה מחקרים רציניים הייתי נמנע מלהתעסק עם זה, כרגע החבר שלך די בגדר שפן נסיונות (וכנראה ש-DHEA זה חרטה, לפחות ממה שרץ בפורומים).

חבר שלך לא אוכל ואוכל.
תגיד לו שיפסיק להיות עוף ויתחיל באמת לאכול. הוא לא שוקל כל כך הרבה. שיתחיל לשתות חלב בכמויות זה יפתור לו את כל בעית ה"לא עולה במשקל"

דובר על DHEA רבות באתר, תריץ חיפוש. השתמשו פה כמה אנשים בתכשיר ואמרו שהיו להם תופעות לוואי לא נעימות. אם אתה פחות מבן 35 אין לך למה לגעת בזה אחרת יהיה RATIO גבוה של אסטרוגן ותגלה איך נשים מרגישות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכם.
דרך אגב המשקל שלו נמוך יחסית אבל הוא ממש חטוב והוא גם נמוך ויש לו עצמות יחסית קטנות.
בקשר לחלב אני לא יודע אם הוא יכול כי זה עושה לו שלשולים וגם יש לו חילוף חומרים מטורף...
הוא אוכל ולוקח גיינר ואוכל פשוט המון ולא גודל.
אגב הוא בן 24
ואני עשיתי חיפוש באתר על הDHEA ולא ממש מצאתי תשובה חד משמעית על השאלות ששאלתי.

אוקיי תודה רבה לכם.
דרך אגב המשקל שלו נמוך יחסית אבל הוא ממש חטוב והוא גם נמוך ויש לו עצמות יחסית קטנות.
.

משקל העצמות בגוף האדם מגיע ל10 ק"ג +- ככה שזה לא ממש תירוץ ללמה הבחור שוקל מעט.

אני יכול להגיד לך שהוא שוקל כמו שאני שקלתי כשרק התחלתי להתאמן בגיל 16, באותו הגובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית