הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרקתי כתף והצבא חושב שאני מחרטט :(

Paramore

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
טוב אני חדש פה בפורום למרות שאני קראתי פה הרבה זמן ומתאמן חצי שנה.
לפני חודש ככה פרקתי כתף ומיד היא חזרה למקום לאחר כמה סטים עצבנים של דדליפטים ומשקולות.
עכשיו הקטע שהלכתי לכמה רופאים צבאים- אחד בביקור רופא ושני אורטופד, ושניהם לא מצאו כלום לא ברנטגן שעשו לי ממיון שאליו הופנתי בגלל משהו אחר לגמרי.. כמובן שברנטגן לא יראו כלום.. החזרתי אותה למקום!
אבל הכאבים נשארו! קשה לי להרים ביד הפגועה (שמאל) אפילו כוס חלב ובלי להרגיש עייפות ביד. הסברתי את זה לכמה רופאים והם פשוט חושבים שאני מחרטט אותם! ואני ממש לא!
מה עושים? שמעתי מחבר שלי שהלך למיון ואמר להם שהוא פרק כתף והחזיר וישר אשפזו אותו כי זו פריקה חוזרת שלו ועשו לו MRI וזה... ורק לי לא מאמינים!
מה עושים? גם לא רוצים להביא לי אפילו תרופות לשיכוך כאבים. פשוט ביזיון..😣

כי אתה מבזבז את הזמן שלך, מיון לא יודעים כלום מהחיים שלהם
הייתה לי פציעה במיניסקוס, הלכתי ישר למיון, עשו לי צילומים לא מצאו כלום הכול היה תקין, לא רצו לשלוח אותי לשום ניתוח
אז פניתי לרופא ספורט, מצא שיש לי קרע במיניסקוס ושלך אותי לניתוח
סה"כ הייתי שבועים עם הקרע עד שנותחתי

• פותח/ת השרשור
כן הבעיה שאני כרגע דיי בחובות ואין לי 400 שח לזרוק בשביל האופציה שהוא גם לא ימצא כלום... אין פתרון במסגרת הצבאית שאפשר לחשוב עליו?

כפרה תתרגל , אני עם פריצת דיסק ו2 אורתופדים צבאיים אמרו שאין לי כלום בגב:s59:.
אתה יכול לנסות ללכת למיון , רק קח בחשבון שאולי תצטרך לשלם את העלות כי מבחינת הצבא זה לא יהיה מוצדק.
או שתנסה לקבוע עוד פעם לאורתופד וממש תשחק אותה , תבכה מכאבים גם אם צריך, זה יכול לעזור אבל שום דבר לא בטוח ב100%.

משחק זה שם המשחק.
אתה יכול להיות עם יד שבורה ולא יתנו לך כלום ואתה יכול להיות עם עקיצה של יתוש וישלחו אותך לMRI.
הכל עניין של איך שאתה מציג את זה ואיך אתה משחק.
אל תלך ותגיד "כואב לי ככה וכואב לי ככה" פשוט תלך ותראה שכואב לך למשל כשהוא יגע בך תשחק אותה שממש כואב לך ותגיד לו שיפסיק ודברים בסגנון...
אני יודע שבאמת כואב לך אבל אם אתה רוצה שבאמת יבדקו את זה אז תראה שכואב לך יותר ממה שבאמת כואב לך ותעשה את זה אמיתי ולא בצורה מעאפנה.
עצוב שאנשים כמוך נופלים בין הכיסאות אבל החיילים בעצמם אשמים בזה.

תלך אם אחד ההורים לביקור רופא כל הרופאים שם מפחידים על התחת שלהם... אני הלכתי לבד כשהייתי ממש חולה לא הביאו לי כלום חזרתי אם אמא שלי והביאו לי 3 גימלים...

תלך אם אחד ההורים לביקור רופא כל הרופאים שם מפחידים על התחת שלהם... אני הלכתי לבד כשהייתי ממש חולה לא הביאו לי כלום חזרתי אם אמא שלי והביאו לי 3 גימלים...

מחזק
כל השירות לא הוצאתי גימל אחד כשבאמת לא הרגשתי טוב
פעם אחת באמת הייתי חולה, ואני שחקן גרוע (גם כשחולים צריך לשחק בצבא) והמליצו לי לבוא עם אחד ההורים.

וואלה קיבלתי שבוע גימלים 😲

• פותח/ת השרשור
ומה ההורים יגידו? ירימו את הקול? אני לא מרשה לתת לו ללכת ככה?
חוץ מזה שגימלים סתם דוחים את הקץ ואני צריך טיפול :\
גם במיון שהייתי פעם קודמת ושילמתי מכיסי כי הרופאה לא רצתה להחזיר (לא אשפזו אותי) צעקתי מכאבים וזה לא עזר... להמשיך ללכת למיון עד שאני אקבל טיפול?

• פותח/ת השרשור
הלכתי והביאה לי גימל אחד הקמצנית.
ולא רק זה גם דפקתי את הכתף כשנפלתי מהאופנוע!!!
אני לא יודע איך אני חוזר יום ראשון :🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית