הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עבודה של פעם בשבוע לשירים גדולים כמו חזה מספיקה?

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
אני מתלבט אם לעשות 3 ימי אימון בשבוע וכך אני אעבוד רק פעם בשבוע על כל שריר כמו חזה רגליים כתפיים גב וכו. כמובן שזה יותר קל ונוח

ויש אופציה 2 שזה לעבוד על השרירים הגדולים פעמיים בשבוע ואז זה יוצא 4 אימונים בשבוע כמובן שזה יותר מתיש ופחות מסתדר עם לימודים וכו אבל אפשרי

עכשיו בגדול השאלה שלי זה האם עבודה פעם בשבוע על שרירים גדולים מספיקה כדי לגדול?

אני מתלבט אם לעשות 3 ימי אימון בשבוע וכך אני אעבוד רק פעם בשבוע על כל שריר כמו חזה רגליים כתפיים גב וכו. כמובן שזה יותר קל ונוח

ויש אופציה 2 שזה לעבוד על השרירים הגדולים פעמיים בשבוע ואז זה יוצא 4 אימונים בשבוע כמובן שזה יותר מתיש ופחות מסתדר עם לימודים וכו אבל אפשרי

עכשיו בגדול השאלה שלי זה האם עבודה פעם בשבוע על שרירים גדולים מספיקה כדי לגדול?

אם אני לא טועה....
שלושה אימונים בשבוע בסגנון FBW = עבודה של השרירים "הגדולים" שלוש פעמים בשבוע

תבנה תוכנית שמורכבת מסקוואט+משיכות+לחיצות

• פותח/ת השרשור
יש בתכנית סקוואט דדליפט בנץ פרס פרס זה אל תדאג
הבעיה שלי היא הוריאציה של התכנית 4 אימנים בשבוע כאשר השירירים הגדולים עובדים פעמיים או 3 אימונים בשבוע כאשר כל שריר עובד פעם אחת בשבוע..

יש בתכנית סקוואט דדליפט בנץ פרס פרס זה אל תדאג
הבעיה שלי היא הוריאציה של התכנית 4 אימנים בשבוע כאשר השירירים הגדולים עובדים פעמיים או 3 אימונים בשבוע כאשר כל שריר עובד פעם אחת בשבוע..

השרירים מקבלים מספיק גירוי בתנועות הנל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית