עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה ליצחוק על שמנים? זה לא יפה אחי..😉סתם רעיון שצץ לי במוח, בא לכם נארגן איזה מפגשון בחנוכה? נצחק על הרגליים של משה 🤡
יש גם שחיפים :🙁
אני לא כל כך בעד מפגשים פשוט לא רואה את הטעם אם אין אירוע מסוים (מה נעשה כבר נמדוד אחד לשני את הביספס?) עדיף כבר אימונים משותפים.אולי כשקהילה תגדל קצת זה יהיה יותר רלוונטי.
:( סאמקיש גם שחיפים :🙁
אם יש מתנדבים בין המאמנים פה אפשר לארגן מעין סמינר שיהיו בו הדרכות על איך עושים סקוואט ,דדליפט , פוואר קלין וכו..
אם יש מתנדבים בין המאמנים פה אפשר לארגן מעין סמינר שיהיו בו הדרכות על איך עושים סקוואט ,דדליפט , פוואר קלין וכו..
אני לא כל כך בעד מפגשים פשוט לא רואה את הטעם אם אין אירוע מסוים (מה נעשה כבר נמדוד אחד לשני את הביספס?) עדיף כבר אימונים משותפים.אולי כשקהילה תגדל קצת זה יהיה יותר רלוונטי.
רעיון מעולהאם יש מתנדבים בין המאמנים פה אפשר לארגן מעין סמינר שיהיו בו הדרכות על איך עושים סקוואט ,דדליפט , פוואר קלין וכו..
עוד מעט נפתח כיתות לימד ונעשה כמו יואל גבע, נקרא למוסד LBS תלמד תצליח! (ואז נפתח בית ספר למאמנים ואז נכבוש את העולם)