הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפגש פורום

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
סתם רעיון שצץ לי במוח, בא לכם נארגן איזה מפגשון בחנוכה? נצחק על הרגליים של משה 🤡

חנוכה השנה יהיה כל כך גרוע אין לי זמן לכלום פשוט.... 4 ימים טיול בחמשי אני ישן והולך למסיבה בערב ואז שישי שבת לומד למבחנים...

אני לא כל כך בעד מפגשים פשוט לא רואה את הטעם אם אין אירוע מסוים (מה נעשה כבר נמדוד אחד לשני את הביספס?) עדיף כבר אימונים משותפים.אולי כשקהילה תגדל קצת זה יהיה יותר רלוונטי.

אני לא כל כך בעד מפגשים פשוט לא רואה את הטעם אם אין אירוע מסוים (מה נעשה כבר נמדוד אחד לשני את הביספס?) עדיף כבר אימונים משותפים.אולי כשקהילה תגדל קצת זה יהיה יותר רלוונטי.

אפשר למדוד איברים אחרים 🤡

אם יש מתנדבים בין המאמנים פה אפשר לארגן מעין סמינר שיהיו בו הדרכות על איך עושים סקוואט ,דדליפט , פוואר קלין וכו..

• פותח/ת השרשור

סתם חשבתי יותר בקטע של להכיר פנים מול פנים אנשים מהקהילה, וסתם להעביר יום בחנוכה, נדפוק איזה ארוחת צ'יטינג אבל אני רואה שאין הענות גדולה לרעיון אז לא נורא
אם יש מתנדבים בין המאמנים פה אפשר לארגן מעין סמינר שיהיו בו הדרכות על איך עושים סקוואט ,דדליפט , פוואר קלין וכו..

חחח הגזמנו קצת לא?

מישל תסגור את ספרינט לאיזה צהריים:161bd:
ואם מפגש אז אחרי זה לאכול בקאסה דה ברזיל פתחו פה בראשון משהו טוב!

למה ? אחת מהבעיות שחוזורות כאן היא שלמתאמנים שכותבים פה יש חסר באימון מקצועי .
יש לך פה כמה מאמנים מאוד טובים שיכולים לתת ביקורת וללמד את התנועות כמו שצריך .
אני חושב שכולם יכולים להרוויח מזה .

נשמע רעיון מעולה. אמנם, הוא יהיה יעיל יותר כאשר הקהילה תגדל יותר, אבל אין סיבה לא לבנות גרעין קשה של חברי אתר שמשתתפים באתר בדרך קבע. השתתפות אנשי המקצוע שמשתתפים באתר יכולה להוסיף רבות. אני מתאר לעצמי רבים יירצו לדעת מה המידות של קבוצות שרירים שונות, חח, אך אני בטוח יותר שעניינים טכניים יעסיקו (כמו תזונה ואימונים) יותר את המשתתפים במפגש.

עוד מעט נפתח כיתות לימד ונעשה כמו יואל גבע, נקרא למוסד LBS תלמד תצליח! (ואז נפתח בית ספר למאמנים ואז נכבוש את העולם)

עוד מעט נפתח כיתות לימד ונעשה כמו יואל גבע, נקרא למוסד LBS תלמד תצליח! (ואז נפתח בית ספר למאמנים ואז נכבוש את העולם)

חח, זה רעיון לא רע. אם אחד המתחרים שלנו תומך בקורס העוסק בפיתוח הגוף (עד כמה שזה רציני, או לא), למה שלא נעשה משהו דומה?

אם אנחנו רוצים להראות שאנחנו אתר על רמה, זו אחת הדרכים. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית