הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן לחיטוב

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני פורש ממאסה עד הגיוס (נובמבר) בגלל פציעה שבאופן כללי מגבילה אותי מסקוואט ודדליפט כבדים, משמע אני כמעט ולא משיג הרבה ועדיף פשוט להוריד קצת שומן ולשפר את הסיבולת לקראת הטירונות.
קראתי את המדריך הבא: http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

אבל הוא מסביר בפשטות על העיקרון של החיטוב, ולא מציע ממש דרכים. שמעתי על AD, UD2, CC אבל אני לא ממש יודע מה מתאים לי. המליצו לי על CC, האם יש מאמרים שאני יכול להעזר בהם ( לעקוב אחריהם צעד אחר צעד?)

נערך לאחרונה:
המדריך שהצגת לדעתי מאוד ממצה וברור.

יתר הדיאטות לא ברור כמה הן תורמות לבריאות.

מה רע בדיאטה רגילה ?

• פותח/ת השרשור
המדריך שהצגת לדעתי מאוד ממצה וברור.

יתר הדיאטות לא ברור כמה הן תורמות לבריאות.

מה רע בדיאטה רגילה ?
קיבלתי המלצה על CC, ופה החיטוב הרגיל לא מסביר שלב אחר שלב, רק BMR, מושגים, מה עושים וכול, אבל לא הסבר מפורט

אין מאמר על CC מהסיבה שיש המון וריאציות של דיאטת קארב-סייקלינג. אתה יכול לעשות למשל שבוע ראשון 150 גרם פחמימה, שבוע שני 100 ומהשבוע השלישי 50 ג' עם העמסות, אתה יכול ללכת על חלוקה של יום אחד 150, יום אחד 100, שלושה ימים בלי פחמימות בכלל ואז שוב 150, 100 וכו'. תחפש בגוגל carb cycling ותמצא הרבה גרסאות.

• פותח/ת השרשור
אז אחרי חיפוש וקריאה:

אני כרגע הייתי על נטרלי אז אני יכול להתחיל להוריד פחמימות. בבש ביום הראשון של הדיאטה אני יורד ל50 ג פחמימות?
ה BMR שלי הוא 1900, אז לצרוך כ 1500 קלוריות ביום רגיל, ~1600-700 ביום אימון (מוסיף 50-100ג פחמימה) והעמסות פעם ב 10 יום ~600ג פחמימות

איך אני יודע מתי אני יכול להתחיל להגדיל את הגרעון?

---------- התגובה התווספה ב 18:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:30 ----------

ד"א סטייה קלה מהנושא, יש לי חלון הזדמנות לקנות תוספים, חוץ מאבקת חלבון וקריאטין, האם יש עוד משהו מומלץ לצבא בטירונות?

איזה טירונות אתה עושה?
אין זמן לשטויות האלה. גג לכדורים כמו מולטי או אומגה.

• פותח/ת השרשור
איזה טירונות אתה עושה?
אין זמן לשטויות האלה. גג לכדורים כמו מולטי או אומגה.
טירונות קרבית 03
אני מבין שהתזונה שם לקוייה, וגם יש לי בעיות אכילה לזמן מסויים ( ~ שבוע) עד שאני מסתגל לשינויים דרסטים, אז אני מפחד לדפוק את עצמי

קח מולטי אם אתה כזה דואג. כנל לאומגה.
לא נראה לי שיהיה לך זמן להתעסק עם אבקות+איפה תכניס את זה בדיוק?

מבחינת הזמן, כן יהיה לך זמן בטירונות 03 לעשות שייקים ואת כל השטויות האלה, מבחינת האיחסון אתה יכול להתחבר למישהו מהמזנון, או לאחת המפקדות/מפקדים ולבקש מהם לשים את זה במקרר שלהם..

• פותח/ת השרשור
איפה תאכסן אבקה בפקינג טירונות?!
האבקה היא לחיטוב שאני עושה לפני הגיוס 😆

כל הכדורים האלה, הקופסאות האלה לא בדיוק כל כך גדולות, לא? ואפשר לאכסן אותם במקום ללא מקרר?

---------- התגובה התווספה ב 11:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:47 ----------

יש לי היזדמנות לקנות את המולטי כדורים, 90 טבליות. כדי? כמה אני אצטרך לקחת ביום בטירונות?

לא כל כך הבנתי מה השאלות שלך.
לטירונות עצמה אתה יכול לקחת רק כדורים. לדעתי מולטי זה מספיק אם אתה ממש רוצה. כנל לגבי אומגה.
אין מקום להתעסק בשאר השטויות.
תקנה מולטי שלוקחים 1 ביום.

למה לא לעשות דיאטה רגילה במאזן שלילי - בייחוד בטירונות אפשר אם כל המסעות והריצות שם. זה מעצבן להתחיל להתעסק עם אבקות וכדורים.

• פותח/ת השרשור
למה לא לעשות דיאטה רגילה במאזן שלילי - בייחוד בטירונות אפשר אם כל המסעות והריצות שם. זה מעצבן להתחיל להתעסק עם אבקות וכדורים.

השאלה העיקרית שלי הייתה מחולקת לשניים:

1) יש מאמר שאפשר לעקוב אחריו צעד אחר צעד?
2)יש לי חלון הזדמנויות לקנות תוספים בזול, אז חוץ מאבקת חלבון שאותה אני אשתמש לחיטוב עד לטירונות, כדי לי לקנות כדורים לטירונות עצמה (כי התזונה תהיה לקויה)?

קיבלתי תשובה על השניה ד"א

לMOONLIGHT, אני עושה עכשיו חיטוב בגלל פציעה שמגבילה אותי מסקוואטים כבדים, והעובדה שאני פדלאה, והרגליים כל כך שמנות שאני כבר סובל כל הזמן משפשפות. חוץ מזה, אני בטוח שיהיה לי קשה עם התזונה בטירונות, אז במקום לעשות דיאטה בטירונות אני סתם אדפוק את עצמי ואוריד גם מסת שריר וגם שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית