הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מר אולימפיה וסטרואידים

• פותח/ת השרשור acab
  • פורסם בתאריך

acab

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
-14
20
0
איך ולמה הבאדיבילדרים שבטופ העולמי, לדוגמה אלו שהשתתפו באולמפיה,
נראים גדולים בכמה וכמה רמות מהבאדיבילדרים שבטופ בארץ?
הסטרואידים שהם לוקחים הם אותם סטרואידים בדיוק שלוקחים באדיבילדרים בארץ?
או שאולי הם משתמשים בחומרים שפותחו במיוחד עבורם?
או שאולי הסיבה לכך נעוצה בתזונה ובאימונים שלהם? (מה שלא כ"כ נראה לי)
למישהו יש תשובה לנושא הזה?

את זה יש גם בארץ לא?
יש אבל הכל תלוי במינונים, בארץ אף אחד לא יכול לתחזק אותו ב 5000 דולר בחודש רק על GH
ולא מדובר בזה, מדובר גם בגנטיקה. יש גם שמועות על זריקות מיוסטטין אבל מדובר במדע בדיוני, כל זריקה 30-50 אלף דולר.

• פותח/ת השרשור
יש אבל הכל תלוי במינונים, בארץ אף אחד לא יכול לתחזק אותו ב 5000 דולר בחודש רק על GH
ולא מדובר בזה, מדובר גם בגנטיקה. יש גם שמועות על זריקות מיוסטטין אבל מדובר במדע בדיוני, כל זריקה 30-50 אלף דולר.

מה זה מיוסטטין?

זה תלוי במינונים וחוץ מיזה אני חושב שלכל מי שמתחרה במסטר אולימפיה יש לו רוקח שמכין לו את החומר שהוא צריך בלי כל מיני אנדרדוס או אוברדוס או זיופים למינהם שנפוצים בארץ כאן...

אמל'ה מזה המינונים האלו חחח למרות שאני די מאמין שזה המינונים שהם לקחו

---------- התגובה התווספה ב 19:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:20 ----------

חוץ מיזה אני חושב שאפילו הן אדם בעל גנטיקה ממוצעת יכול לגדול למימדים עצומים כי כאשר אתה על סטרואידים שום גנטיקה לא יכולה להפריע

התשובה היא קודם כל מינונים הרבה יותר גבוהים ממה שמשתמשים הבילדרים פה בארץ, דבר שני וחשוב לא פחות הוא אורח חיים שמאפשר לבן אדם להתאמן לאכול ולישון וגם להרוויח מזה אחלה כסף ולא כמו שפה בארץ מי שמתחרה עושה את זה סתם בשביל הכיף שלו ומעבר לזה עובד ביום יום בעבודה אחרת ובהרבה מקרים עבודה שלא מאפשרת את האורח חיים האידיאלי לבודיבילדר שמעוניין להתקדם ולהתקדם עד לרמות הגבוהות..

אתה מתכוון דיכוי מיוסטטין, משה
כן לזה התכוונתי.

יש רשימת מכולת של "חומרי העתיד", חלקם כבר מוכרים לכולנו, חלקם פחות. זה מתייחס לאתלטים ובאדיבילדרים בפרט:

1. myostatin-inhibitor gene;
2. hypoxia-inducible factor (HIF) stabilizers;
3. vascular endothelial growth factor (VEGF);
4. beta-endorphin gene;
5. insulin-like growth factor (IGF-1);
6. selective androgen receptor modulators (SARMs);
7. synthetic blood substitutes e.g. Oxycyte;
8. EPO-stimulating agents;
9. muscle-fiber gene GW1516;
10. mustard oil to increase EPO

עשיתי על זה גם מאמר בעבר, כאן:
http://www.kilogram.co.il/728/שימוש-בטיפול-גנטי-ליצירת-המפתח-גוף-המו/

אם זה נכון שיש גנים כאלו אז זה מבאס אחושרמוטה לראות אנשים שדומים לארנולד שוורצנגר רק מלהזריק דברים כאלו...

הם הרי לא חיזרים ואין לך מה לצחוק ולעשות ממני טיפש כי גם במאמר רשום שרב הסיכויים זה יעבוד על האנשים. העכברים הם לא חייזרים ונוצרו גם הם מהטבע והשוני בינינו לא גדול כל כך כמו שזה ניראה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית