נק' מוניטין:
0
- 74
- 0
טוב אז פתחתי היום אשקול ושעלתי בו מהו תחליף טוב לדאדליפט, כי ההורים שלי לא מרשים לי לעשות דאדליפט (אני בן 14 דרך אגב). אמרו לי שמתח זה תחליף טוב בינתיים.
יותר נכון הם מרשים לי, אבל הם אמרו שאני צריך להתחיל עם משקל מאוד מאוד קל ולהתקדם לאט מאוד דווקא בתרגיל הזה. את שאר התרגילים הם דווקא מרשים לי.
אני עכשיו לומד טכניקה על כל התרגילים ל-SS עם מטאטא אז למידת טכניקה זו לא בעיה.
רציתי לעשות כזה דבר:
Workout A:
Squat-3x5
Bench Press-3x5
5*1 deadlifts (אבל עם משקל מאוד מאוד קל, אז אני לא מחשיב את זה כחלק מהאימון)
fail*3Wide Grip pull ups (אני יינסה לשפר בחזרה אחת לפחות במספר כללי של החזרות כל אימון, וכשאני אני ייעשה בערך 15 כל סט אני יוסיף משקל)
Workout B:
Squat-3x5
Standing Military Press-3x5
Power Cleans(or Bent Over Barbell Rows)-3x5
fail*2 Dips ( (אני יינסה לשפר בחזרה אחת לפחות במספר כללי של החזרות כל אימון, וכשאני אני ייעשה בערך 15 לכל סט אני יוסיף משקל)
רציתי לדעת אם לדאתכם תוכנית כזאת אמורה להיות תחליף בסדר לתוכנית המקורית.
ואם היא תענה על המטרות העיקריות שלי:
המטרות העיקריות שלי הם להתחזק, ולהיות מהיר יותר בספרינטים. אני כמובן גם רוצה לעלות במסת שרירים, אבל זו לא המטרה העיקרית.
יותר נכון הם מרשים לי, אבל הם אמרו שאני צריך להתחיל עם משקל מאוד מאוד קל ולהתקדם לאט מאוד דווקא בתרגיל הזה. את שאר התרגילים הם דווקא מרשים לי.
אני עכשיו לומד טכניקה על כל התרגילים ל-SS עם מטאטא אז למידת טכניקה זו לא בעיה.
רציתי לעשות כזה דבר:
Workout A:
Squat-3x5
Bench Press-3x5
5*1 deadlifts (אבל עם משקל מאוד מאוד קל, אז אני לא מחשיב את זה כחלק מהאימון)
fail*3Wide Grip pull ups (אני יינסה לשפר בחזרה אחת לפחות במספר כללי של החזרות כל אימון, וכשאני אני ייעשה בערך 15 כל סט אני יוסיף משקל)
Workout B:
Squat-3x5
Standing Military Press-3x5
Power Cleans(or Bent Over Barbell Rows)-3x5
fail*2 Dips ( (אני יינסה לשפר בחזרה אחת לפחות במספר כללי של החזרות כל אימון, וכשאני אני ייעשה בערך 15 לכל סט אני יוסיף משקל)
רציתי לדעת אם לדאתכם תוכנית כזאת אמורה להיות תחליף בסדר לתוכנית המקורית.
ואם היא תענה על המטרות העיקריות שלי:
המטרות העיקריות שלי הם להתחזק, ולהיות מהיר יותר בספרינטים. אני כמובן גם רוצה לעלות במסת שרירים, אבל זו לא המטרה העיקרית.
נערך לאחרונה: