הסקוואט הראשון נראה בסדר רק שאני חושב שאתה צריך לרדת נמוך יותר,לא נראה שאתה שובר מקביל
הסרטון של הסקוואט השני פחות טוב,נראה שהוא מוציא את המוט כHB (וקשה להבין אם זה HB או LB למרות שנראה שהוא מנסה לעשות LB),הברכיים שלו גולשות והוא גם לא יורד מספיק,שינסה לשבת יותר אחורה עם התחת ולא לזרוק את עצמו למטה סתם
בגדול הדדליפט נראה בסדר,מה שמפריע לי שהגב מתעגל בקטנה (לא משמעותי) אבל המשקל נמוך וקל לך,יכול לגרום לבעיה כשהמשקל יהיה גדול יותר
הפווארקלין לא ממש נראה כמו פוואר קלין הוא מושך עם הידיים ולא ממש קופץ בזמן
הסקוואט הראשון נראה די טוב,אבל אני לא בטוח אם שברת מקביל
הדדליפט לא ממש טוב,הוא לא מיישר את החזה וזה נראה שזה ממש קל לו
הסקוואט השני על הפנים...הוא לא יורד,הוא גולש עם הברכיים..
בהצלחה 😃
סקווט #1: יש הרעה של הטכניקה עם התקדמות הסט, בחזרות האחרונות אתה מרים את האגן בזמן שהשכמות שלך נשארות באותו הגובה. בסך הכל הביצוע לא משהו.
דדליפט : הכניסה למצב אצלך היא עם גב לא תמיד ישר. ובנוסף לזה אתה מושך את המוט מהר מדי והגב מתקמר במהלך התנוע. שים לב גם לשלב ההורדה - אתה מוריד את הראש ומקמר מאד את הגב.
סקווט #2 : זווית צילום לא טובה. פעם הבאה צלמו מהצד.
2 הסקוואטים לא שוברים מקביל, אבל בסקוואט הראשון עושה רושם שכשאתה בא לעלות אתה מעביר את כל המשקל קדימה ודוחף מהאצבעות של הרגליים ולא מהעקב. תנסה להרים את האצבעות פעם הבאה בזמן הסט זה אמור לעזור לך.
הפווארקלין נראה כמו כפיפת מרפקים משוכללת, מציע לקרוא את הספר ולעבור על הטכניקה באמת.