הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבונים בזמן חיטוב

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אם אין לי ממש אפשרות לאכול 2 גרם לכל קילו בגוף של חלבון(אני שוקל 90) ואני יכול להגיע רק ל 150 גרם זה יכול לפגוע ??
או שזה לא כלכך נורא בתנאי שאני רוצה שמור על מסת השריר שלי

מעניין אותי לדעת איך 1.7 חלבון כפול ממשקל הגוף שלו יכול לפגוע במסת השריר(ברצינות)
זה פשוט לא מספיק,אתה בטח יודע מה קורה שלטווח ארוך אין מספיק חלבון.
אני כבר שבוע שני בחיטוב אני על 150 גרם פחממימה 150 גרם חלבון 50-40 גרם שומן
התכוונתי מאכלים.חוץ מזה,אין לך מספיק קלוריות,במשקל שלך אתה צריך בסביבות ה2000

ראית פעם חיטוב שעובד,בלי מספיק חלבון?
ההמלצות הם 2 גרם פר קילו משקל גוף..

נערך לאחרונה:
ראית פעם חיטוב שעובד,בלי מספיק חלבון?
זה תלוי בכמות הפחמימות, ככל שיש יותר פחמימות נדרש פחות חלבון. אפשר בהחלט להסתדר על 1.5 גרם חלבון לק"ג משקל בחיטוב, אבל תצטרך באזור ה200+ גרם פחמימה (או שומן בכמות יותר קטנה, תקרא על Protein sparing)

זה תלוי בכמות הפחמימות, ככל שיש יותר פחמימות נדרש פחות חלבון. אפשר בהחלט להסתדר על 1.5 גרם חלבון לק"ג משקל בחיטוב, אבל תצטרך באזור ה200+ גרם פחמימה (או שומן בכמות יותר קטנה, תקרא על Protein sparing)

שאלה...

ומה בקשר לתוצרי פירוק של שומן (קטונים לדוגמא) גם הם יכולים להיות מקור דלק במקרה של פרוטאין ספרינג.כך שלמעשה שעוד שומן ממזון יכול להיות תחליף לתוספת הפחמימות בחיטוב?

1. זה אשכול של פורום תזונה ולא אימונים
2. מניסיון אישי - רוב הזמן לא צורך 2 גרם חלבון ממשקל גופי. כולל במסה ששם אין מגבלה על האוכל. עליתי המון במסת השריר משחר תחילת האימונים שלי. (הממוצע שלי הוא 1.5-1.7 גרם חלבון לק"ג)
3. לפי דעתי טענה חסרת שחר

כדאי שתתחיל לשים לב להודעות שלך, לצורת הכתיבה ולאיפה אתה פותח אותן. הועבר לפורום תזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית