הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסבר בנוגע לפסילה של הרמה

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
אני לא יודע מאיזה אירוע זה אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר למה ההרמה vladimir smorchkov של 225 ב-9:10 בסרטון הבא נפסלת:

הפרשן מדבר על "press outs" בזרוע ימין שלו. אני כן מבחין ב"רעידה" כזו בדחיקה אבל לא הבנתי מה הבעיתיות שם.

אשמח להסבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דיי פשוט, הוא דחק את המוט עד גובה מסויים בעזרת הדחיפה של הרגליים, ונעזר בלחיצה בשביל לנעול את המרפק - פסול.

רואים את זה הכי ברור ב-10:03.

אגב, למישהו יש במקרה את הקט' של עד 94 ?

• פותח/ת השרשור
כן אני גם הבנתי למה הוא מתכוון פשוט רציתי לדעת למה זה פסול? ומה ההבדל בין מה שקרה לו לבין מה שקרה אצל dolega שלא נפסל בגלל זה למרות שזה כמעט היה אותו הדבר.

אני לא מתמצא ממש בחוקים, אבל סמורצ'קוב עשה press out ואילו דולגה כבר הביא את המוט לגובה המקסימלי, רק לא נעל את המרפקים וכנראה שזה בסדר גמור.
נחכה ליאיר שיבהיר.

• פותח/ת השרשור
נו בסדר חבר'ה אני הבנתי איפה הבעייתיות, אני שואל למה זה בעייתי ולמה זה נחשב לדחיקה פסולה שלא היה הבדל ממשי בין smorchkov ל-dolega.

דולגה לא לחץ, הוא נעל את המרפק בדחיקה שרעד לו קצת, אם הנעילה הייתה משתחררת לו הוא היה חייב ללחוץ ואז זה היה נפסל לו, קשה לראות את זה לבן אדם שלא ראה הרבה כניסות אבל תוך כמה סרטונים דומים כאלה אתה תבדיל דיי בקלות.

נערך לאחרונה:
אני לא מתמצא ממש בחוקים, אבל סמורצ'קוב עשה press out ואילו דולגה כבר הביא את המוט לגובה המקסימלי, רק לא נעל את המרפקים וכנראה שזה בסדר גמור.
נחכה ליאיר שיבהיר.

אם הוא לא נעל אז זה פסול אלה החוקים ואין מה לעשות אתה חייב לינעול עד הסוף!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית