הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחיטוב ומסה

UnStopped

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אז ככה אני מאוד רוצה לרדת באחוזי שומן אבל גם מאוד רוצה לעלות במסת שריר. הבנתי שלא ניתן לעשות את שנייהם באותו הזמן ומצד שני מסה עכשיו תארגן לי כרס מעצבנת.
עוד משהו בעייתי, מאוד קשה לי לשמור על דיאטה ולכן חיטוב זה פיתרון גרוע בשבילי לירידה באחוזי שומן, יש פיתרון אחר?

מקווה שלא נשמעתי ליצני מידי אבל אני באמת צריך עזרה.

אני לא יודע מה הנתונים שלך ועל כמה אחוז שומן אתה אבל אם אתה על אחוז שומן גבוה אז אני לא יודע כמה כדאי לך להתחיל מסה כרגע.
ניראה לי שעדיף שתעשה חיטוב בערך חודש ואז תתחיל מסה עד מאי-יוני ואז תתחיל חיטוב לכבוד הקיץ.
אבל שוב אני לא יודע נתונים עליך..
ואף אחד לא אמר שחיטוב זה דבר קל.

• פותח/ת השרשור
שמע...סה"כ אני משו כמו 15 אחוז שומן.. ועכשיו אני חולה אז אני יורד עוד טיפה.. אבל הקטע זה שה15 אחוז שומן לא נובע מהרבה שומן על הגוף, הוא נובע מחוסר מאסיביות.. אנלא דקיק אבל אני גם לא רחב כמו שהייתי רוצה להיות, לכן אני כל פעם נשבר בחיטוב, מהסיבה שאני מרגיש שאני יורד למשהו שלא הייתי רוצה להיות, בסוף חיטוב במצבי אני עוד אצא שחיף.

אני שוקל 68
1.75
משו כמו 15%

במקרה הזה ענית לעצמך, הגיע הזמן להוסיף לעצמך טיפה בשר. והכרס לא תבוא כזה מהר, אם אתה יודע שיש לך נטיה להעלות משקל מהר, אל תשתגע עם הקלוריות בהתחלה, תאכל כמה שהאימונים ידרשו ממך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית