תשמעו היה לי פעם איזה בעיה רפואית ונבדקתי שוב לפני כמה ימים ואמרו לי שאני לא יכול להמשיך בתרגילי עמידה בכלל,והתחלתי SS והכל מה אתם ממליצים לעשות פיצולים ? תודה לעוזרים
תרגילי עמידה זה לא רק דדליפט וסקוואט, זה גם פרס ופאוורקלין וחתירה. אז נשאר לך רק תרגילי ישיבה ושכיבה, אלא שתרגילי ישיבה מפעילים לפעמים יותר לחץ על הגב. בגלל זה אי אפשר לייעץ לך.
תשמע אני יכול לעשות דדליפט סקוואט וזה אבל לא בSS אני לא יכול להעמיס יותר מדי ישלך רעיון לתוכנית ABC שגם עם סקוואט ודדליפט פשוט משקל קבוע ולא העלאה כל אימון? תודה רבה אחי
יש תוכנית כוח שאני בניתי לעצמי למשל כי גם לי היו בעיות גב וזה עזר...אגב דדליפט יכול אפילו לשפר לך את הגב בתנאי שהטכניקה תיהייה נכונה, אז זאת התוכנית.
3 פעמים בשבוע.
מכרעיים 3x8
אם יש לך בעיה גם עם מכרעיים תעשה סקאווט חופשי עם פלטה רגילה זה יכול לייצב אותך או האק סאווט (לא בהכרח טוב יותר מסקאווט רגיל).
תאומים 3x10
לחיצת חזה עם מוט 3x5
פרס עם משקולות 3x5 (בעמידה ואני גם יסביר לך למה בעמידה-ברגע שתעשה את זה בעמידה יהיה פחות לחץ על הגב מאשר בישיבה ותמיד תכניס את הבטן פנימה שהבטן לא תיהייה בחוץ)
מתח 3xmax שכף היד הפנימית תיהייה לצד החזה זאת אומרת עם עבודה על יד קידמית (בראכיליס)