הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בכתף באימון היום

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני בשבוע השלישי של SS, באתי היום אחרי שאתמול והיום בבוקר היה לי דומס מהאימון לפני יומיים.

בקיצור עם תחילת האימון הרגשתי כאבים בכתף שמאל (יש לי באיזור הכואב דופק, ממש רואים) שהתפשט גם ליד וכאבים גם באמה יד ימין.

לא עשיתי סקוואט את המשקל שהייתי צריך, פרס עוד הצלחתי איכשהו ומתח לא יכולתי.

אולי זה מעומס (אבל איזה עומס? חוץ מסקוואט עוד לא שברתי שיא בשום תרגיל), אולי דלקות שמתפתחות לי, בכל מקרה הייתי אצל הרופא והוא הביא לי איבופן (כדורים), אני מקווה שיעבור לי עד יום שישי, במידה ועדיין יש כאבים לוותר על האימון בשישי?

---------- התגובה התווספה 07-10-2010 ב 18:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה 06-10-2010 ב 22:03 ----------

נערך לאחרונה:
אי אפשר לדעת מה זה בלי לראות/לאבחן (ואנחנו לא רופאים). אם אתה מרגיש שזה לא משתפר תוותר על האימון הבא או שתעשה פרוטוקול פציעות (הרבה חזרות עם מוט ריק לדוגמה, כדי להזרים דם למקום).

• פותח/ת השרשור
עדכון: חזרתי להאתמן היום אחרי שלא הרגשתי כאבים ביומיים האחרונים, הכאב בא לי כנראה מהסקוואט, איך שהעלתי קצת משקל עוד בחימום התחילו לי שוב כאבים בכתף שמאל, באיזור היד קדמית ובחלק הפנימי של האמה.

---------- התגובה התווספה 12-10-2010 ב 18:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה 11-10-2010 ב 20:19 ----------

UP

חייב לדעת אם הכאבים האלה באמת יכולים להיות מסקוואט? אם כן אז מה אני מריך לעשות כי הבנתי שכאבים בכתף יכולים להיות גם מ-LB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית