הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ הורדתי כמה סירטונים של ריפטו שמסביר איך לבצע תרגילים

• פותח/ת השרשור TomShv
  • פורסם בתאריך

TomShv

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
רציתי לשאול אם לדעתכם זה מספק בשביל ללמוד את התרגילים טוב, כל סירטון לוקח בערך חצי שעה ומצולם שם אימון שריפטו כיביכול עושה בשביל לימדת הטכניקה.
הסיבה שאני שואל, היא שעכשיו יש לי לחץ עם הלימודים, ואין לי זמן לקרוא את הספר שלו. אני יכול להתחיל רק בעוד שבועיים, ולכן אני רוצה להספיק ללמוד את כל התרגילים תוך שבועיים.

תודה בהמשך.

לפי דעתי בתרגילים: בנצ', סקוואט, דדליפט - כן (לבעלי הבנה וכושר ראייה ממוצע - מינוס)

בפאוור קלין - לפי דעתי לא מספיק

אם אני זוכר נכון גם הבנץ' לא משהו מבחינת ההוראה.. 10 דקות על לא לשים סוגרים כשאתה מתאמן לבד, 10 דקות על הפוזיציה ההתחלתית ועוד 10 דקות של אנשים שמורידים ומעלים את המוט.

• פותח/ת השרשור
אז אני חושב שאני יילמד את הקלין והבנץ' דרך הספר שלו (יש לי אותו בקובץ pdf) ואת שאר התרגילים אני יילמד דרך הסירטונים שלו, לדעתכם זה רעיון טוב?

בסרט הוא מראה איך עושים את התרגילים, בספר הוא מסביר את מה שקורה "מאחורי הקלעים" בשפה "פשוטה" בשביל שתבין מה לעשות אם יש בעיה מסוימת של חוסר גמישות, ודברים כאלה ואחרים.
הספר הוא חובה, הדיוידי עזר. בנתיים תתמקד בתרגילים הרגילים תעבוד חזק על הטכניקה ותעזוב את הקלין, כשתשלוט בהם טוב תתחיל לעבוד על קלין. בנתיים תחליף אותו במתח.

• פותח/ת השרשור
בסרט הוא מראה איך עושים את התרגילים, בספר הוא מסביר את מה שקורה "מאחורי הקלעים" בשפה "פשוטה" בשביל שתבין מה לעשות אם יש בעיה מסוימת של חוסר גמישות, ודברים כאלה ואחרים.
הספר הוא חובה, הדיוידי עזר. בנתיים תתמקד בתרגילים הרגילים תעבוד חזק על הטכניקה ותעזוב את הקלין, כשתשלוט בהם טוב תתחיל לעבוד על קלין. בנתיים תחליף אותו במתח.

אין לי זמן לקרוא את הספר שלו, ועוד תוך שבועיים. גם אם הספר הזה היה בעברית, היה לי הרבה יותר קל להבין דרך סירטונים.

אין לי זמן לקרוא את הספר שלו, ועוד תוך שבועיים. גם אם הספר הזה היה בעברית, היה לי הרבה יותר קל להבין דרך סירטונים.
אתה כבר מתחיל את התוכנית ברגל שמאל. אין קיצורי דרך בסיפור הזה :nono:
אתה תוכל ללמוד את הטכניקה יותר טוב ויותר מהר דרך הספר, הטכניקה זה לא משהו שצריך להתפשר עליו, זה אחד הדברים הכי חשובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית