הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אמצע הדרך - 11.8%

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
אפס איבוד שריר

חלק מהתמונות גרועות, חלק גרועות יותר, זה מה שיש. אין לי אפשרות למשהו טוב יותר כרגע

קבצים מצורפים

• 015.JPG
    015.JPG
    KB 73.6 · צפיות: 390
  • 014.JPG
    014.JPG
    KB 77.9 · צפיות: 313
  • 013.JPG
    013.JPG
    KB 79.1 · צפיות: 217
  • 017.JPG
    017.JPG
    KB 80.5 · צפיות: 248
נראה נחמד מאוד תמשיך לתת ! אני הייתי מחטב עד 10% -10.5% ומתחיל מלחמת מאסה ! .

לדעתי אתה יכול להפסיק פה ולהתחיל מאסה ואז לעשות חיטוב,יש לך יתרון שאתה כבר יודע לעשות חיטוב ומכיר את הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם

אני בהפסקה זמנית מהאימונים עקב בעיה בריאותית מסוימת

חוזר כנראה עוד שבוע-שבועיים, סה"כ 4-5 שבועות בלי אימון

שזה המון

כל מה שהיה לי ירד, וצריך להתחיל מההתחלה

אז נראה לי שבינתיים אני נשאר על תפריט חיטוב, ואז באמת אני מתחיל תקופת מסה אכזרית

מטרה - 12% שומן. עלייה נקייה (כמה שניתן). לא רוצה לצבור יותר, אני אגיע ל-12% ואחטב שוב

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אתה תגיע ל-12% ותחטב שוב? מה תיתן לך מסה כזו? ומה יתן לך החיטוב?

במקור התכנית הייתה לחטב עד 8% ואז לעלות מסה כמה שיותר נקייה עד 12%, ואז שוב לחטב עד 8% וככה להמשיך בטווח של 8-12 עד שאגיע לגוף מטרה 😃

אלא שאז קרה לי מה שקרה וקיבלתי BAN על הג'ים לכמה שבועות טובים
אז עכשיו אני לא יודע מה יקרה, נראה מה יהיה המצב שלי כשאחזור להתאמן ואז אחליט מה בא לי...
מה שבטוח, אני אצטרך זמן לא מעט לחזור למשקלים שהייתי מרים.

במקור התכנית הייתה לחטב עד 8% ואז לעלות מסה כמה שיותר נקייה עד 12%, ואז שוב לחטב עד 8% וככה להמשיך בטווח של 8-12 עד שאגיע לגוף מטרה 😃

אלא שאז קרה לי מה שקרה וקיבלתי BAN על הג'ים לכמה שבועות טובים
אז עכשיו אני לא יודע מה יקרה, נראה מה יהיה המצב שלי כשאחזור להתאמן ואז אחליט מה בא לי...
מה שבטוח, אני אצטרך זמן לא מעט לחזור למשקלים שהייתי מרים.

זה דווקא לא בטוח, אם אכלת כמו שצריך בהפסקה לא אמור לקחת לך יותר מדי זמן, חודש זה (יחסית) לא הרבה זמן הפסקה. איך שלא יהיה תתחיל באיזי.

• פותח/ת השרשור
זה דווקא לא בטוח, אם אכלת כמו שצריך בהפסקה לא אמור לקחת לך יותר מדי זמן, חודש זה (יחסית) לא הרבה זמן הפסקה. איך שלא יהיה תתחיל באיזי.

כידוע הרבה יותר קשה לשמור על תזונה כשלא מתאמנים, אז אכן היו לי שבועיים שאכלתי מה שרציתי בצורה לחלוטין חסרת אחריות.
עכשיו יש לי עוד שבועיים-שלושה בלי מכון. חזרתי כבר לתפריט החיטוב, רק בלי האימונים. במטרה לא לגרום ליותר נזק ממה שכבר גרמתי.

אם אתה על תפריט חיטוב ללא אימונים אתה תאבד מסת שריר, עדיף לך להיות על ניטרלי עד שתתחיל את האימונים מחדש

אני הייתי נותן עלייה "מלוכלכת" עד ה18-20 אחוז ואז נותן חיטוב עצבני.

אולי אני טועה אבל לפי התמונות לא נראה שיש מסת שריר גדולה מדי. מניסיון עלייה נקייה היא לא משמעותית ככ - אבל אין ספק שהיא אפשרית

בהצלחה בכל אופן

• פותח/ת השרשור
אתה לא טועה 😃

אני הייתי נותן עלייה "מלוכלכת" עד ה18-20 אחוז ואז נותן חיטוב עצבני.

אולי אני טועה אבל לפי התמונות לא נראה שיש מסת שריר גדולה מדי. מניסיון עלייה נקייה היא לא משמעותית ככ - אבל אין ספק שהיא אפשרית

בהצלחה בכל אופן

באמת אין הרבה
ועכשיו עוד פחות, עם הבאן מחדר הכושר
אבל
חשוב לי להישאר חטוב כמה שניתן, ולעלות כמה שיותר נקי
אני יודע שזה הרבה יותר קשה ככה, אבל תחשוב שמצד שני אני לא אצטרך אח"כ לחיות בחיטוב ולגדל בו את ילדיי ואת נכדיי
נראה לי שתנודה על טווח ה-8-12% זה סבבה

לפי דעתי זו טעות אחי - הדרך המהירה, הקלה ועם תוצאות הרבה יותר טובות היא לתת מסה עם שומן. ואז לחטב.

אני אומר לך מניסיון בחיטוב זה בעיקר בראש. לא סיפור רציני להגיע למה שאתה רוצה - 10 אחוז

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי זו טעות אחי - הדרך המהירה, הקלה ועם תוצאות הרבה יותר טובות היא לתת מסה עם שומן. ואז לחטב.

אני אומר לך מניסיון בחיטוב זה בעיקר בראש. לא סיפור רציני להגיע למה שאתה רוצה - 10 אחוז[/QUOTE

אני 185 גובה
מטרה סופית 87 קילו +-
6-7% שומן

איך תמליץ?

6-7 אחוז ראש של פאנט 😃 - מאוד מאוד קשה להחזיק באחוז כזה לאורך זמן. אני מאוד נחלשתי ואיבדתי שריר

נתתי חיטוב לפי המדריך בפורטל ואם אני זוכר נכון ליטוש בדיאטה דלת פחמימה.

• פותח/ת השרשור
6-7 אחוז ראש של פאנט 😃 - מאוד מאוד קשה להחזיק באחוז כזה לאורך זמן. אני מאוד נחלשתי ואיבדתי שריר

נתתי חיטוב לפי המדריך בפורטל ואם אני זוכר נכון ליטוש בדיאטה דלת פחמימה.

בסדר אבל יש לי עוד המון מסה לצבור כמו שאתה רואה
אז במקום לעלות עכשיו ל-110 קילו כמו איזה קרנף מפלצתי ואז להוריד איזה 23 קילו שומן
אני מעדיף לעלות קצת מסה ולחטב, וחוזר חלילה

עד שאגיע למטרה שלי שרשמתי

זה רע?

ולגבי ה6-7% - זה שרירותי. אם אני אראה שלא מסתדר לי להישאר ככה ניטרלי, אני אעלה קצת, אני אבדוק את הגוף שלי
בתכלס להישאר על 8% ניטרלי זה גם סבבה, אני מעדיף כמה שפחות בטווח הבריא

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל כרגע?

לא יודע אחי, אני לא מתאמן ומאבד את כל מה שבניתי, שזה גם לא היה הרבה

עכשיו אני מאמין אזור ה78 ככה
סביבות 12% שומן?

לא יכול להתאמן כרגע, יש איסור רפואי (עברתי חרא כלשהו)

אני לא בסרט, אני יודע שכדי להגיע למטרה שלי צריך לעבור תהליך ארוך (אזור השנתיים+), השאלה מה הדרך הכי טובה

גם אני חושב שאתה טועה moonlight זה ממש לא נכון להגיע לאחוז שומן גבוה ואז לחטב וחוזר חלילה זה דופק את המטבוליזם וממש ממש לא בריא בטווח הארוך. ושלא לדבר על דיאטות ארוכות וקשות. התקדמות איטית ואיכותית ז הכי נכון לעשות. צריך הרבה סבלנות כדי לבנות גוף כמו שצריך. (גם עם אתה על חומרים או לא העיקר זה אימונים ותזונה) הבעיה היא שלרוב האנשים אין את הסבלנות הזאת אז הם גורמים לעצמם נזקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית